MODA

La tretzena edició del 080 Barcelona Fashion incrementa les desfilades i porta a Isabel i Ruben Toledo a Barcelona

query_builder   15 gener 2014 17:30

event_note Nota de premsa

MODA

La tretzena edició del 080 Barcelona Fashion incrementa les desfilades i porta a Isabel i Ruben Toledo a Barcelona

Miquel Rodríguez, Gerent del CCAM
Miquel Rodríguez, Gerent del CCAM
 
·        La Generalitat de Catalunya, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa el 080 Barcelona Fashion com a plataforma per a la internacionalització de la moda catalana. També com un instrument estratègic per al procés de relocalització de la producció tèxtil i la creació de sinergies entre els dissenyadors i les empreses del sector
 
·        El 080 Barcelona Fashion incrementa en aquesta edició el suport dels seus patrocinadors, amb increment del 132% de les aportacions econòmiques de les firmes col·laboradores.
 
La tretzena edició del 080 Barcelona Fashion suma desfilades i porta a Isabel i Ruben Toledo a la passarel·la catalana. El gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), Miquel Rodríguez, ha presentat avui les principals novetats del certamen, que del 27 al 31 de gener mostrarà les propostes per a la tardor-hivern 2014-2015 de mes d’una trentena de firmes a la passarel·la del Born.
 
Per a Rodríguez, el 080 Barcelona Fashion és el resultat dels quatre eixos d’actuació del Govern en l’àmbit de la moda: formació, producció, creació i internacionalització, “i un element més del procés de reindustrialització i relocalització de la producció del tèxtil de Catalunya”.
 
El gerent del CCAM també ha volgut destacat l’atractiu del 080 Barcelona Fashion per a les empreses patrocinadores i firmes col·laboradores, que “malgrat la situació actual ha incrementat un 132% de les aportacions dineràries i un 48% de les no dineràries” perquè, segons Rodríguez, “ el 080 és un producte cada cop més atractiu i consolidat.”
 
34 desfilades de dissenyadors i marques
En aquesta tretzena edició del 080 Barcelona Fashion manté novament l’aposta per una passarel·la en la qual hi participen dissenyadors emergents i marques catalanes consolidades de presència internacional, així com també d’empreses de l'Agrupació Catalana de Tèxtil i Moda (ACTM).
 
Per ordre alfabètic desfilen les següents firmes: Albéniz, Aldomartins, Bóboli, Brain&Beast, Celia Vela, Cóndor, Custo Barcelona, Desigual, Escorpion, Georgina Vendrell, Josep Abril, Justicia Ruano, Krizia Robustella, Lebor Gabala, Mango, Manuel Bolaño, Manuel Cruzcastillo, Martinez Lierah, Miriam Ponsa, Natalie Capell, Naulover, Selim de Somavilla, , Oscarleon, Sita Murt, Ssic and Paul, Slazenger, TCN, Torras, Txell Miras, Punto Blanco, Yerse,  Zazo & Brull.
 
La dissenyadora cubana, Isabel Toledo, desfilarà per primera vegada a Catalunya. Isabel i Ruben Toledo seran també  els encarregats d’impartir una materclass adreçada als estudiants de disseny i moda.
 
El 080 Barcelona Fashion s’obre a la ciutat
Una edició més, el 080 Barcelona Fashion comptarà amb una àrea oberta a compradors i públic en general. Es tracta de l’espai anomenat Open Area,  que acollirà el Village,  el plató del 080 TV Channel i les  diferents activitats i exposicions de certamen. També acollirà l’espai comercial on prop de mig centenar de Pop-Up Stores de moda, calçat i complements aproparan als visitants les col•leccions més avantguardistes. Els visitants podran acreditar-se al web: www.080barcelonafashion.cat.
 
Una altra de les novetats presentades és el concurs Barcelona New Talent by La Roca Village, una iniciativa de la Roca Village en col•laboració amb el CCAM i l'Agència Catalana de Turisme (ACT), que pretén promocionar els nous talents del disseny i l'artesania al sector de la moda a Catalunya.
 
080 a les xarxes socials
El 080 Barcelona Fashion consolida la seva presencia a les xarxes socials: Facebook: 18.984 fans; 14.344 seguidors a Twitter (@080bcnfashion); https://twitter.com/080_bcn_fashion ; i 3.857 seguidors  a Instagram.
 
Patrocinadors i espònsors
La tretzena edició del 080 Barcelona Fashion compta com a patrocinador principal amb la firma catalana de cerveses MORITZ. També comptarà com a patrocinadors amb l’empresa d’automoció SEAT; l’empresa  de productes professionals de perruqueria REDKEN; les aigües de SOLAN DE CABRAS i cafès de LAVAZZA; LA ROCA VILLAGE; la firma de cosmètics SALERM; i el patrocini de MOVISTAR. També són firmes col•laboradores, la firma de maquillatge M•A•C; LE COQ SPORTIF;  i COCACOLA.

2  

Fitxers adjunts

Novetats 13a edició 080 Barcelona Fashion

Novetats 13a edició 080 Barcelona Fashion
DOC | 497

CALENDARI DESFILADES

CALENDARI DESFILADES
XLSX | 119

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined