Cartell exposició fotogràfica
 
La sala d’exposicions de l’Aula de Cultura Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès (Rambla de Nostra Senyora, 6) acull fins al proper dia 30 de març l’exposició fotogràfica “Bombers. Compromís i servei. Comarca de l’Alt Penedès 1874-2014”. La mostra forma part dels actes de commemoració del 140 aniversari del parc de bombers de la capital de l’Alt Penedès.
 
En la mostra la componen 76 fotografies que repassen els serveis més importants que han fet els Bombers en tota la comarca des de 1934, any de la instantània més antiga que s’hi exposa. Es tracta de l’incendi de la basílica de Santa Maria, a Vilafranca del Penedès, incendiada durant els fets d’octubre.
 
Les instantànies també mostren altres aspectes de la feina dels Bombers, com ara la celebració del dia del patró, Sant Joan de Déu; les pràctiques de formació i les exhibicions de vehicles i de material que es feien en llocs públics dècades enrere en presència de les principals autoritats polítiques. Les fotografies provenen del fons de l’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès, del diari “3 de Vuit” i de membres del Cos de Bombers.
 
L’exposició es podrà visitar tots de dimarts a divendres entre les 18.00h i les 20.00h, i els diumenges en horari de matí (de 12.00h a 14.00h) i de tarda (de 18.00h a 20.00).
 
 
 
 
 
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 114