El Consorci de la Mina encarrega a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya  l’administració, gestió i lliurament dels pisos.
Aquest mes de gener l’Agència de l’Habitatge de Catalunya obrirà una convocatòria per accedir a 236 pisos de lloguer amb protecció oficial promoguts pel Consorci de la Mina, del qual en formen part la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona. Els habitatges els adjudicarà, gestionarà i lliurarà l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.
 
Els pisos estan situats a les illes B (61 habitatges), D (36 habitatges), G (62 habitatges) i L (77 habitatges)  situades al carrer del Mar, a la rambla Central, a la rambla de la Mina, al carrer de Ponent, a l’Avinguda Fernández Márquez, al carrer Mart, al carrer Benazir Butho, al carrer Mercè Rodoreda i al carrer Neus Català.  Hi ha 55 pisos de dos dormitoris, 167 de tres dormitoris i 14 de quatre dormitoris distribuits en les quatre promocions. El preu del lloguer mensual serà a partir de 259,36 euros per als pisos de dues habitacions.
 
Els requisits per accedir als habitatges es publicaran juntament amb la convocatòria i es podra consultar a la web de l’ Agència   www.agenciahabitatge.cat  

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 67