Detall d'una depuradora.

L'ACA impulsa la millora del sanejament de les aigües residuals d'Ullastrell, al Vallès Occidental

query_builder   30 agost 2021 14:17

event_note Nota de premsa

L'ACA impulsa la millora del sanejament de les aigües residuals d'Ullastrell, al Vallès Occidental

 

  • Properament, es posarà a licitació la redacció del projecte constructiu de la depuradora del nucli urbà i la de Ca n’Amat

 

 

  • Ambues actuacions estaran incloses en el proper cicle de planificació (2022-2027)
Detall d'una depuradora (arxiu).
Detall d'una depuradora (arxiu).

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) està impulsant diverses actuacions per a millorar el sanejament de les aigües residuals d'Ullastrell, a la comarca del Vallès Occidental. Properament està previst posar a licitació la redacció del projecte constructiu per a la millora del sanejament del nucli urbà i del sector de Ca n’Amat. Un cop estiguin redactats els projectes (durant el 2022), es podran licitar les obres.

Les dues actuacions estaran incloses en el proper cicle de planificació (2022-2027), arran de les converses dutes a terme en els darrers mesos entre l'ACA i l'Ajuntament.

Els treballs, un cop es disposi de projecte, seran executats directament per l'ACA, al no existir un ens gestor supramunicipal que pugui fer-se’n càrrec de manera immediata.

Actualment hi ha 530 depuradores en servei a Catalunya que sanegen les aigües residuals del 97,1% de la població. L’ACA, en la seva planificació hidrològica, té prevista la construcció de noves depuradores en petits nuclis (de menys de 2.000 habitants) i modernitzar les plantes ja existents.

1  

Imatges

Foto 1. Detall d'una depuradora (arxiu).

Foto 1. Detall d'una depuradora (arxiu). 940

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 210