Imatge peatge Vilassar

Els carrils centrals de la C-32 i la C-33 quedaran alliberats aquest octubre

query_builder   8 setembre 2021 13:16

event_note Nota de premsa

Els carrils centrals de la C-32 i la C-33 quedaran alliberats aquest octubre

  • Les obres de desmuntatge de l’espai dels peatges es van iniciar el mateix 1 de setembre
Peatge de Vilassar

El Departament de la Vicepresidència, i de Polítiques Digitals i Territori preveu, d’acord amb el contracte adjudicat el 31 d’agost passat, acabar el desmuntatge de les cabines de peatges dels carrils centrals de les autopistes C-32 i C-33 a finals d’octubre. Els treballs, de fet, van començar el mateix dia 1 amb el desviament de serveis.

 

Aquesta setmana s’estan duent a terme els treballs que han de desviar el trànsit rodat cap als laterals de la via i possibilitar l’entrada de maquinària al tronc central. Concretament, entre aquesta nit passada, als peatges de Mollet, de la C-33, i Vilassar, de la C-32, i la d’avui, als d’Arenys i Santa Susanna, tots dos a la C-32, s’han dut a terme les tasques de marcatge del terra i instal·lació de cons. Cons que, entre demà dijous i dimarts de la setmana vinent, seran substituïts per elements de seguretat fixes de formigó. Posteriorment, s’iniciarà el desmuntatge físic de les cabines.

 

Un cop acabada aquesta primera fase, el trànsit tornarà als carrils centrals i s’iniciarien els treballs de desmuntatge de la resta de cabines i la restitució del ferm.
Peatge de Mollet

El peatge de Mollet de la C-33 consta de 18 vies; el de Santa Susanna, de la C-32, de 26; el de Vilassar, de la C-32, de 14; i el d’Arenys, a la C-32, de 30.

 

Aquests treballs estan inclosos en el contracte de manteniment adjudicat el 31 d’agost passat per 8,4 milions d’euros.

2  

Imatges

Imatge 1

Imatge 1 142

Imatge 2

Imatge 2 209

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 508