El delegat Joan Borràs es reuneix amb l¿alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio

Vallès Oriental

L'habitatge i els drets socials centren la reunió de treball de la delegació amb l'Ajuntament de Mollet del Vallès

query_builder   26 gener 2024 16:21

event_note Nota de premsa

Vallès Oriental

L'habitatge i els drets socials centren la reunió de treball de la delegació amb l'Ajuntament de Mollet del Vallès

  1. El delegat Joan Borràs ha visitat el municipi vallesà i s'ha reunit amb l'alcaldessa, Mireia Dionisio

Aquest divendres, 26 de gener, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, ha visitat l'Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) i ha mantingut una reunió de treball amb l'alcaldessa, Mireia Dionisio. Durant la trobada s'han abordat qüestions relacionades amb l'àmbit dels drets socials i amb la construcció d'habitatge de lloguer social.

El delegat Joan Borràs es reuneix amb l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio
El delegat Joan Borràs es reuneix amb l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio
{"name":"2024/01/26/16/12/baba002b-613f-48e3-8c46-503097d0cbde.jpeg","author":"Mónica García Moreno","type":"0","location":"0","weight":2180851}

En referència a l'habitatge, l'alcaldessa i el delegat han parlat sobre la construcció de pisos de lloguer social projectada per l'Incasòl a la zona dels Pinetons. L'actuació es troba en procés de redacció del projecte i forma part del conjunt de 2.155 habitatges que l'Incasòl ha impulsat durant l'any 2023.

Per una altra banda, l'alcaldessa ha traslladat al delegat l'interès del consistori en augmentar les places públiques a les residències de gent gran del municipi i a la Llar-residència per a persones amb discapacitat. Durant la reunió també s'ha tractat el finançament dirigit a l'Escola d'Educació Especial Can Vila i a altres projectes, així com qüestions relacionades amb els Plans d'ordenació urbanística municipal (POUM).

El delegat Joan Borràs ha recollit les peticions de l'alcaldessa Mireia Dionisio i traslladarà els temes tractats als departaments de la Generalitat corresponents. Borràs ha destacat la importància de les reunions de treball que la delegació duu a terme amb els Ajuntaments, i ha reiterat el compromís del Govern de donar suport a la tasca dels municipis. Per la seva banda, Dionisio ha posat el focus en la voluntat dels governs municipals i el Govern de la Generalitat de millorar els serveis públics del país, així com en la necessitat de la cooperació entre ambdues administracions.

Després de la reunió, el delegat Borràs ha signat el llibre d'honor de Mollet del Vallès, el qual és el segon municipi amb més habitants del Vallès Oriental (51.692). La visita del delegat ha coincidit amb la Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç, que se celebra al municipi fins al 28 de gener.

1  

Imatges

L¿alcadessa de Mollet del Vallès fa entrega d¿una figura `Dona d¿aigua¿ del municipi

L¿alcadessa de Mollet del Vallès fa entrega d¿una figura `Dona d¿aigua¿ del municipi 2219835

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined