S’hi destinen 1,7 milions d’euros per fomentar la contractació de 75 persones durant sis mesos

El Departament d’Empresa i Treball, a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), ha obert una nova convocatòria dotada amb 1,7 milions d’euros per formar i contractar 75 persones que faran tasques d’acompanyament i suport a l’acolliment dels temporers que treballen a les campanyes agràries de la demarcació de Lleida.

La convocatòria s’adreça a 17 ajuntaments (Aitona, Albatàrrec, Albesa, Alcoletge, Artesa de Lleida, Bell-lloc d’Urgell, Bellpuig, Corbins, La Granadella, La Granja d’Escarp, Lleida,Mollerussa, Serós, Soses, Tornabous, Torres de Segre i Verdú), els consells comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, el Segrià i l’Urgell i les organitzacions empresarials i sindicals agràries que participen a la campanya agrària de Lleida.Aquests organismes i entitats podran subscriure 75 contractes a jornada completa i una durada de 6 mesos.

Les persones que es podran contractar hauran d’estar aturades i estar inscrites al SOC com a demandants d’ocupació. Caldrà que tinguin una titulació universitària de grau o equivalent o bé haver superat el primer o segon cicle d'educació universitària o cicles formatius de grau mitjà o de grau superior o certificats de professionalitat, relacionades amb les funcions de la campanya agrària.

A les persones participants se’ls farà un contracte de 6 mesos a jornada completa. Així mateixse’ls oferirà formació en l’àmbit de la mediació, la intermediació, el suport i l’acolliment a les persones temporeres. Aquesta formació serà transversal i professionalitzadora perquè assoleixin les competències necessàries que es desenvoluparan en cadascun dels llocs de treball. El termini per presentar les sol·licituds per demanar la incorporació d’aquestes persones és de 10 dies naturals a partir de demà.

1  

Fitxers adjunts

Comunicat de premsa

Comunicat de premsa
DOCX | 110031