Resum d'actuacions dels Bombers de la Generalitat per a la revetlla de Sant Joan (19'00 a 08:00 h.) [Actualitzada]

Continua activat el Pla Infocat, en fase d'alerta

query_builder   24 juny 2003 09:52

event_note Nota de premsa

Resum d'actuacions dels Bombers de la Generalitat per a la revetlla de Sant Joan (19'00 a 08:00 h.) [Actualitzada]

Continua activat el Pla Infocat, en fase d'alerta

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, des de les 19’00 del dia 23 de juny fins les 08’00 hores del dia 24, els Bombers de la Generalitat han treballat en les següents sortides:

. Rutes de prevenció i retens: 36 sortides

. Incedis de vegetació (agrícoles, forestals, urbans): 317 serveis

. Incendis diversos (contenidors, deixalles, fogueres, etc.): 443 serveis

. Assistències tècniques urgents: 27 serveis

El total de sortides que han fet els Bombers de la Generalitat des de les 19:00 hores i fins les 08:00 d’avui 24 de juny, han estat al voltant d’un miler, de les quals 823 han estat relacionades amb la Revetlla de Sant Joan.

De tots aquests serveis tan sols hi ha hagut 3 de destacats:

Caldes de Montbui

A les 02:19 hores els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un foc que afectava un jardí privat a la urbanització Font dels Enamorats. S’ha hagut d’assisitir a 2 menors ferits per un coet. Una nena de 10 anys ha patit cremades de 2n grau a l’abdomen i nen de 7, cremades de 1r a la cama dreta. Tots dos han estat portats inicialment a l’ambulatori de Caldes de Montbui. El foc ha afectat 2 m2 de jardí. Hi ha treballat una dotació dels bombers.

Sitges

A les 00:29 els Bombers de la Generalitat han assistit a una dona de 38 anys, i veïna de Sabadell, ferida a la via pública per un petard. Ha estat traslladada amb l’ambulància dels bombers a l’Hospital dels Camils amb cremades a un braç.

Arenys de Mar

A la 01:04 hores 13 dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat a Arenys de Mar en un incendi que ha destruït totalment el soterrani del magatzem “Exclusivas Laye” de material de construcció, situat al c/ Paula Montal. Com a mesura preventiva s’han desallotjat els veïns de les 5 plantes de l’immoble superior. Al voltant de les 02:00 hores el foc ha estat totalment extingit.

Pel que fa al telèfon d’emergències 112,  des de les 22:00 i fins les 08:00 hores d’avui, ha atès un total de 3.687 trucades, de les quals, 968 han estat transferides als respectius cossos operatius (bombers, policia, sanitaris, etc.).

D’altra banda, la Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil vol recordar que continua activada la fase d’alerta del Pla Infocat, i que, tot i que ha minvat la intensitat de la celebració de la Revetlla, hem d’extremar les mesures de prevenció davant l’ús del material pirotècnic i les fogueres, per evitar qualsevol tipus d’accident personal i atès l’alt risc d’incendi forestal que hi ha a les comarques catalanes.

Cerdanyola del Vallès, 24 de juny de 2003

09:30 hores

2  

Fitxers adjunts

Resum actuacions per comarques

Resum actuacions per comarques
DOC | 56

Resum actuacions per comarques

Resum actuacions per comarques
DOC | 56