• La nova promoció acollirà les darreres famílies afectades pel procés de remodelació del barri
  • Les obres tenen un pressupost de 4,5 milions d’euros i es preveu que estiguin acabats durant la primavera del 2022
Solar on s'han iniciat les obres de construcció del Bloc T al barri de Sant Roc de Badalona.
Solar on s'han iniciat les obres de construcció del Bloc T al barri de Sant Roc de Badalona.

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha iniciat les obres de construcció dels 40 habitatges del Bloc T de l’avinguda Marquès de Montroig, 192-194, al barri de Sant Roc de Badalona. Aquesta actuació compta amb un pressupost de 4,5 milions d’euros (IVA exclòs) i un termini d’execució aproximat de 24 mesos, fins a la primavera del 2022.
En aquest nou edifici s’hi reallotjaran les darreres famílies afectades pel procés de remodelació del barri, que actualment es troben a les quatre escales pendents d’expropiació 57, 58, 59 i 60, situades també a la mateixa avinguda.
La nova promoció està distribuïda en 10 plantes pis i 1 planta soterrània. Els 40 habitatges tenen una superfície útil que oscil·la entre els 64 i el 74m2 i són de 2 i 3 habitacions. Les obres es basen en un projecte d’Alonso Balaguer y Arquitectos Asociados, i l’arquitecte Javier Aldámiz-Echevarria Martin-Muñío i han estat adjudicades a l’empresa Constructora Romero Polo.
El Bloc T forma part del procés de remodelació del barri de Sant Roc. Fins al moment ha suposat la construcció de 33 edificis amb un total de 879 habitatges de substitució. La inversió pública des de l’inici de la remodelació del barri de Sant Roc el 1997 supera els 76 M€.

1  

Imatges

Imatge

Imatge 159

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 215