El conseller Tremosa en la inauguració virtual de la Setmana

 El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha donat aquest matí el tret de sortida de la novena edició de la Setmana d’Artesania de Catalunya que impulsa la Generalitat i que se celebra des d’avui i fins el 25 d’octubre amb una programació en format digital, i sota el lema “l’Artesania pot salvar el món".

  • Aquest és un sector format per més de 8000 empreses i que ocupa a més de 10.000 treballadors, que té uns valors que cobren una especial rellevància en els moments que vivim. Ara més que mai cal destacar els seus atributs de sostenibilitat, proximitat o autoria” , ha ressaltat el conseller en la benvinguda inaugural de la Setmana.
  • Des d’avui, a través del canal digital de la Setmana d’Artesania de Catalunya, és podrà gaudir d’un programa d’activitats que es desenvolupa a través de 5 blocs temàtics - Artesania i Sostenibilitat; Artesania i Contemporaneïtat; Artesania i Territori; Artesania i Talent jove; i Artesania i Tecnologia -. Conferències, debats, taules rodones, exposicions, reportatges, i L’OFF Setmana, tot amb l’objectiu de realitzar una reflexió sobre el model de societat actual.
  • També s’ha inaugurat avui la II edició de la Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania, amb una selecció de 10 documentals nacionals i internacionals, i 1 videoclip, que es poden veure a través de la plataforma de cinema Filmin.

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha donat aquest matí el tret de sortida a la novena edició de la Setmana d’Artesania de Catalunya que impulsa la Generalitat, a través d’Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM),  i que se celebra des d’avui i fins el 25 d’octubre amb una programació en format digital, i sota el lema “l’Artesania pot salvar el món".

En la benvinguda inaugural, el conseller Tremosa ha destacat que “ amb la Setmana volem reivindicar el valor cultural, patrimonial, social i econòmic de l’artesania a Catalunya, d’un sector format per més de 8000 empreses artesanes i que ocupa a més de 10.000 treballadors arreu del territori”.  A més, Tremosa ha ressaltat els valors de l’artesania que “cobren una especial rellevància en els moments que vivim. Ara més que mai cal destacar els seus atributs de sostenibilitat, proximitat o autoria”. El conseller ha volgut incidir en la programació de la Setmana, “amb activitats  que s’han estructurat en diferents blocs temàtics, establint el màxim de sinergies entre l’artesania i altres àmbits creatius, culturals i econòmics de la nostra societat, una programació que demostra i posa en valor l’artesania com element transversal en la nostra societat”.

Des d’avui, a través del canal digital de la Setmana d’Artesania de Catalunya, és podrà gaudir d’un programa d’activitats que es desenvolupa a través de 5 blocs temàtics - Artesania i Sostenibilitat; Artesania i Contemporaneïtat; Artesania i Territori; Artesania i Talent jove; i Artesania i Tecnologia -. Conferències, debats, taules rodones, exposicions, reportatges, i L’OFF Setmana, tot amb l’objectiu de realitzar una reflexió sobre el model de societat actual.

També s’ha inaugurat avui la II edició de la Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania, amb una selecció de 10 documentals nacionals i internacionals, i 1 videoclip, que es poden veure a través de la plataforma de cinema Filmin.

Es pot seguir la programació de la Setmana a través del canal de la Setmana d’Artesania de Catalunya, aquí

Més informació de la Setmana d’Artesania de Catalunya aquí

Consultar tota la programació aquí

CCAM-Artesania Catalunya

Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), organisme adscrit al Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, té com a missió fomentar la imatge i prestigi social, difondre i preservar el valor patrimonial, millorar la competitivitat i rendibilitat i augmentar la presència internacional i digital del sector artesà, mitjançant actuacions de promoció comercial, cultural, formativa i divulgativa.

El centre d’Artesania Catalunya és l’espai que acull la Botiga Empremtes de Catalunya i presenta una programació d’exposicions amb la finalitat de fer arribar a la societat la qualitat i excel·lència de l’artesania catalana, i la seva presència i rellevància en la nostra vida quotidiana. Disposa, a més d’una sala d’actes i una biblioteca amb prop d’un miler de documents.

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________