El secretari general del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font, assistirà a la posada en servei, demà, del nou carril que permet millorar la funcionalitat i la capacitat de la C-17 entre Granollers i Parets del Vallès, en sentit sud.

L’acompanyaran el secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, i el director d’Infraestructures de Mobilitat, David Prat, juntament amb alcaldes i alcaldesses d’aquest àmbit.

L’acte tindrà lloc, a partir de les 9,30 hores, a la cruïlla del carrer Marineta i el lateral de la C-17 (carrer de la Bassa), a Parets del Vallès (plànol adjunt).

09:30|Posada en servei del tercer carril de la C-17 entre Granollers i Parets del Vallès. Cruïlla del carrer Marineta i el lateral de la C-17 (carrer de la Bassa)|Parets del Vallès (Vallès Oriental)

El secretari general del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font, assistirà a la posada en servei del nou carril que permet millorar la funcionalitat i la capacitat de la C-17 entre Granollers i Parets del Vallès, en sentit sud.

1  

Fitxers adjunts

Punt de trobada

Punt de trobada
PDF | 476