Delegació a Madrid

La delegació del Govern de la Generalitat a Madrid crea conjuntament amb ACC1Ó i ICF un Servei de suport empresarial

query_builder   18 abril 2012 14:58

event_note Nota de premsa

La delegació del Govern de la Generalitat a Madrid crea conjuntament amb ACC1Ó i ICF un Servei de suport empresarial

 
Es tracta d’una nova iniciativa per facilitar l’accés dels diferents organismes econòmics de l’Estat i el finançament al teixit empresarial català.
 
L’Administració de l’Estat incorpora dins de les seves polítiques un conjunt d’instruments adreçats a les diferents vessants de la competitivitat, la utilització de les quals ha de potenciar-se entre el teixit empresarial de Catalunya.
 
La situació econòmica actual i la dificultat d’accés al finançament dels empresaris i empreses (PIMES) catalanes fa necessari que tots els departaments i organismes de la Generalitat en els àmbits econòmics (Economia i Coneixement, i Empresa i Ocupació en particular) focalitzin els seus esforços en donar suport a les empreses que han de liderar la reactivació econòmica de Catalunya.
 
Davant d’aquesta situació, la delegació del Govern a Madrid conjuntament amb ACC1Ó i ICF impulsa la creació, dintre de la seva seu del carrer Alcalá, 44, d’un servei de coordinació i suport institucional al finançament empresarial que dirigeix Olga García Frey.
 
Per explicar la creació d’aquest nou servei i donar a conèixer les iniciatives que es duran a terme, el delegat del Govern a Madrid ha organitzat un esmorzar informatiu en el decurs del qual presenta a Olga García Frey, la directora d’aquest nou servei. Aprofita l’ocasió per explicar la reestructuració del Centre Cultural Blanquerna amb l’objectiu de potenciar el punt d’informació de Turisme de Catalunya, així com la seva relació amb les empreses del sector.
 
Olga García Frey té un ampli coneixement en tots els àmbits del Finançament Empresarial, ha estat directora general comercial de l’ICO (Instituto de Crédito Oficial) i, anteriorment, directora comercial de l’ICF (Institut Català de Finances) i d’Avalis SGR.

1  

Fitxers adjunts

Servei de Coordinació i Suport Institucional al Teixit Empresarial Català

Servei de Coordinació i Suport Institucional al Teixit Empresarial Català
PPTX | 148