Agència de l'Habitatge de Catalunya

L'Agència de l'Habitatge adjudica 16 pisos amb protecció oficial a Mollerussa

query_builder   11 juny 2012 14:04

event_note Nota de premsa

L'Agència de l'Habitatge adjudica 16 pisos amb protecció oficial a Mollerussa

Foto sorteig Mollerussa
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha assignat avui 16 pisos amb protecció oficial a Mollerussa (Pla d’Urgell). Les normes ofereixen noves condicions d’accés, ja que formen part del Pla de xoc que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va presentar per adjudicar els habitatges buits de la Generalitat i que gestiona l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.
 
Els pisos estan situats al camí Vell de Miralcamp i són de lloguer amb opció de compra. N’hi ha 15 de tres dormitoris i un de dos dormitoris que és adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. La superfície oscil·la entre els 64,34 m2 i els 77,79 m2 i tots tenen una plaça d’aparcament vinculada. El preu mensual del lloguer va de 244,99 a 287,84 euros, més despeses de comunitat i IBI. Les persones adjudicatàries signaran un contracte d’arrendament per 10 anys i dins d’aquest termini podran disposar d’una opció de compra. Si opten per adquirir el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte, podran donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any, les condicions varien segons la quantitat de quotes abonades.
 
Pla de xoc per adjudicar 3.264 pisos desocupats
 
Les mesures més rellevants del Pla de xoc de la Generalitat per posar al mercat uns 3.000 habitatges desocupats de tot Catalunya, a preus i condicions més favorables per a la ciutadania, són les següents:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries permanentment obertes.
 

1  

Imatges

Foto sorteig Mollerussa

Foto sorteig Mollerussa 372

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa sorteig Mollerussa

Nota de premsa sorteig Mollerussa
PDF | 41