Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Nova edició dels Seminaris de Valor Afegit

query_builder   26 febrer 2014 12:20

event_note Nota de premsa

Nova edició dels Seminaris de Valor Afegit

 
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), conjuntament amb Projecte Gustum, iniciaran el proper dijous, 6 de març, la segona edició dels Seminaris de Valor Afegit (SVA) dirigits al sector dels productes artesanals.
 
El curs consta de 20 hores lectives, que es realitzaran en 5 localitzacions diferents. Hi participen les Escoles de Capacitació Agrària (ECA) de Tàrrega, Solsona i el Pallars, i hi col·laboren els Consells Comarcals de l’Urgell i del Pla d’Urgell, amb voluntat dels organitzadors d’arribar al territori i descentralitzar la formació.
 
En aquesta segona edició és farà èmfasi en la distribució comercial i el màrqueting del producte artesanal i de proximitat, i es continuarà la línia de treball iniciada anteriorment en els temes de packaging i comercialització a través de les TIC, comptant amb ponents que són experts i tenen àmplia experiència professional en cadascun dels temes en què participaran dintre del curs.
 
En l’anterior edició, hi van participar 23 persones d’arreu de Catalunya, i per a l’edició d’enguany el període de preinscripció als seminaris està obert.
 
Aquesta és la cinquena edició dels seminaris de valor afegit que organitza el DAAM conjuntament amb diferents entitats representatives del sector, amb l’objectiu de donar resposta a una necessitat puntual detectada en el seus associats. Habitualment són seminaris enfocats a diferents aspectes de la comercialització dels productes.
 
Les dues primeres edicions dels SVA es van realitzar per al sector del vi (Montblanc 2010 i Gandesa 2011), i el 2013 es va efectuar un SVA dirigit al sector hortícola (Sant Boi del Llobregat), i un altre dirigit al dels productes artesanals (Mollerussa-Tàrrega).
 
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.
 

1  

Fitxers adjunts

Programa.

Programa.
PDF | 167

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia