Es preveu una operació sortida més esglaonada que mobilitzarà uns 485.000 vehicles des de l’àrea metropolitana de Barcelona
 
S’intensificarà la presència dels Mossos d’Esquadra, amb un total de 2.017 agents, i es faran prop de 1.493 controls
 
 
El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb la Divisió de Trànsit dels Mossos d’Esquadra, posa en marxa el dispositiu especial de trànsit amb motiu del pont de l’1 de maig, que comença demà dimecres 30 d’abril, a les 15.00 h, i que finalitzarà el diumenge, 4 de maig, a les 24.00 h.
 
El pont de l’1 de maig és el primer període festiu després de Setmana Santa i marca també la transició de la mobilitat d’hivern cap a la d’estiu. Com la temporada d’esquí ja ha finalitzat i les temperatures cada cop són més elevades, guanyaran pes els desplaçaments cap a destins costaners en detriment dels que es faran cap a l’interior. En concret, la mobilitat es concentrarà principalment a l’AP-7 i també a la N-340 a la Costa Daurada i a la C-31 i C-65 a la Costa Brava.
 
L’operació sortida del pont es desenvoluparà des de les 15.00 h de la tarda de dimecres 30 d’abril fins a les 15.00 h de dijous 1 de maig i s’estima que mobilitzarà esglaonadament uns  485.000 vehicles des de l’àrea metropolitana de Barcelona. Segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), en general el temps serà assolellat durant el pont, però dijous, durant l’operació sortida, es podria registrar algun ruixat (més informació a @meteocat i meteo.cat).
 
Convé destacar que la mobilitat més intensa del pont de l’1 maig es concentrarà al retorn de diumenge a la tarda, quan coincidirà la mobilitat de tornada del pont i del cap de setmana. L’operació retorn s’allargarà des de les 12.00 h fins a les 24.00 h del diumenge 4 de maig.
 
 
S'ADJUNTA NOTA DE PREMSA EN PDF AMB TOTA LA INFORMACIÓ

1  

Fitxers adjunts

NOTA DE PREMSA EN PDF

NOTA DE PREMSA EN PDF
PDF | 548