foto
El director del Servei Català de Trànsit, Joan Josep Isern, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a les Terres de l’Ebre, Eva Maria Ruiz, ha presentat aquest matí a Tortosa el balanç de sinistralitat de l’any 2014 a la xarxa viària de les Terres de l’Ebre.
 
El director de l’SCT ha destacat que "al 2014 Terres de l’Ebre ha registrat una reducció del 52% de la mortalitat viària respecte del 2010 i d’un 8% respecte del 2013”. Isern també ha destacat el descens en la sinistralitat en un 75% dels motoristes morts respecte el 2013 a les carreteres de les Terres de l’Ebre i ha afirmat que "és el resultat de les actuacions en aquest col·lectiu". El director de l’SCT ha volgut remarcar que aquest descens de la mortalitat del 2014 s’ha produït malgrat “es preveia un any difícil pel dèficit en infraestructures, l'envelliment del parc mòbil i el repunt de la mobilitat” i, en aquest sentit, ha agraït l’elevada responsabilitat dels conductors que “ha estat clau per mantenir la reducció de la sinistralitat". Isern també ha fet un toc d’atenció en relació a les distraccions al volant: “s'han convertit en una alarma per al 2015. Hi dedicarem una campanya específica", ha anunciat.
 
A l’acte, també hi ha han assistit l’intendent Xavier Monclús, cap de la Regió Policial de les Terres de l’Ebre dels  Mossos d’Esquadra, i el sotsinspector Sergi Saladié, cap de l’àrea regional de trànsit dels Mossos d’Esquadra de les Terres de l’Ebre.
 
(ADJUNTEM DOSSIER)

1  

Fitxers adjunts

dossier en pdf

dossier en pdf
PDF | 735