Centre Estudis Opinió

CEO

El CEO fa públics els resultats de l'enquesta sobre usos del temps i el confinament

query_builder   29 maig 2020 08:40

event_note Nota de premsa

El CEO fa públics els resultats de l'enquesta sobre usos del temps i el confinament

Avui, divendres 29 de maig, el Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) ha publicat al seu web les dades corresponents a l’enquesta en línia sobre l’impacte del confinament decretat arran de la pandèmia de la COVID19 en els usos del temps, el treball productiu i les relacions familiars. L’estudi ha entrat al Registre d’Estudis d’Opinió (REO) amb el número 966, d’acord amb els terminis que estableix la llei del CEO.

El qüestionari, elaborat pel CEO amb  l’assessorament de l’Oficina per a la Reforma Horària i l’Institut Català de les Dones, inclou tant preguntes relatives a com hom està fent ús del seu temps durant aquesta època de confinament com preguntes de classificació per tal de conèixer el perfil dels enquestats.

El treball de camp de l’enquesta s’ha dut a terme entre el 4 i el 15 de maig de 2020 a un total de 3.560 individus amb ciutadania espanyola de 16 i més anys resident a Catalunya amb un marge d’error del +1,24 per al conjunt de la mostra. El mode de mostreig utilitzat per obtenir la mostra és similar al conegut com a “bola de neu”: cada participant ha convidat a altres persones a respondre l’enquesta amb la finalitat d’aconseguir la màxima quantitat possible de respostes. S’ha realitzat una ponderació post-estratificació per ajustar els pesos dels entrevistats a les dades de la població de l’univers d’estudi. Les dades de referència dels coeficients de ponderació s’han calculat utilitzant les variables “Sexe”, “Edat”, “Llengua primera”, “Lloc de naixement” i “Nivell d’estudis” de les dades agregades del Baròmetre d’Opinió Política corresponents als anys 2019 i 2020.

Podeu consultar les taules estadístiques i la matriu de dades corresponent al web del CEO.

1  

Fitxers adjunts

Enquesta sobre usos del temps i el confinament

Enquesta sobre usos del temps i el confinament
PDF | 930

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia