Territori

Millora del servei de transport per carretera entre Tortosa i Sant Jaume d'Enveja els caps de setmana

query_builder   9 abril 2021 11:56

event_note Nota de premsa

Millora del servei de transport per carretera entre Tortosa i Sant Jaume d'Enveja els caps de setmana

  • A partir del 10 d’abril el servei de bus entre Tortosa, l’Aldea, Deltebre i Sant Jaume d’Enveja que fins ara es feia només els caps de setmana de juliol i agost, s’oferirà tot l’any

La línia de bus L1602 que uneix Tortosa-L’Aldea-Deltebre-Sant Jaume d’Enveja, incorpora millores a partir d’aquest dissabte, de manera que els municipis estaran connectats en transport públic els caps de setmana durant tot l’any ja que fins ara el servei en cap de setmana només s’oferia els mesos d’estiu. Així, es garanteix la possibilitat de fer ús d’un sistema de transport sostenible que millora també les connexions comarcals.

 

El servei compta amb dues expedicions d’anada i dues expedicions de tornada tots els caps de setmana de l’any de forma que es dona resposta a una petició del territori que gaudirà de transport públic per carretera tots els caps de setmana de l’any afavorint la mobilitat sostenible dels residents també en moments d’oci. La proposta permet també una mobilitat més sostenible a nivell comarcal.

 

Aquestes expedicions permeten fer correspondència amb altres serveis a l’estació d’autobusos de Tortosa i a l’intercanviador de l’Aldea que enllacen amb Barcelona, Tarragona, Lleida, Saragossa o Vinarós, configurant d’aquesta manera una oferta que permet desplaçaments de cap de setmana d’anada i tornada del Delta a aquests orígens.

 

El director de Transports i Mobilitat, David Saldoni destaca “la importància de seguir apostant en la millora progressiva dels serveis de transport públic a les Terres de l’Ebre i  de possibilitar els desplaçaments en transport públic  els caps de setmana on ara no hi havia servei. Així la ciutadania, fins i tot en les actuals situacions de restricció de la mobiltat, pot realitzar els desplaçaments comarcals necessaris d’una manera sostenible i segura. També representa un servei que contribueix a la mobilitat turistica i d’oci i afavoreix el desenvolupament comercial i econòmic un cop es recuperi la normalitat en la mobilitat reduint l’ús del vehicle privat i deixant la menor petjada possible.

 

Per mirar els horaris de les dues expedicions d’anada i les dues de tornada, així com els enllaços amb altres serveis, obriu el pdf i el tríptic adjunt.

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 273

Tríptic

Tríptic
PDF | 99

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia