Territori

Imatge de la reunió del vicepresident amb alguns dels signants del manifest.

El vicepresident Puigneró rep els signants del manifest per a l'ampliació de l'aeroport de Barcelona-el Prat

query_builder   4 juny 2021 13:10

event_note Nota de premsa

El vicepresident Puigneró rep els signants del manifest per a l'ampliació de l'aeroport de Barcelona-el Prat

Imatge de la reunió avui del vicepresident Puigneró amb els signants del manifest.

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha rebut avui a Barcelona els representants d’algunes de les 200 entitats signants del manifest per a l’ampliació de l’aeroport del Prat. Així, eren presents el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; el president de PIMEC, Antoni Cañete; la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca; el president del RACC, Josep Mateu, i el president del Cercle d’Economia, Xavier Faus.

Entre les entitats que s’han adherit a aquest manifest que es va presentar el passat dimarts, 2 de juny, es troben PIMEC, Foment del Treball, la Cambra de Comerç de Barcelona, el RACC, Mobile World Capital o el Cercle d’Economia.

El manifest reclama consens institucional per convertir l’aeroport del Prat en un hub internacional, enfortint alhora la connexió ferroviària amb Rodalies i AVE.

Precisament, el Govern va acordar, en la seva primera reunió d’aquesta legislatura, la creació d’una Taula institucional per abordar un tema “cabdal de país”.  

El vicepresident Puigneró va defensar al Parlament que “aquest país no es pot permetre el luxe de no tenir un aeroport preparat per l’economia del segle XXI” i va defensar que les infraestructures “s’han d’entendre en clau de territori”.

L'ACN distribuirà en el seu servei habitual les imatges de la trobada en format vídeo a les 13:30 hores

3  

Imatges

Fotografia 1

Fotografia 1 3490

Fotografia 2

Fotografia 2 3500

Fotografia 3

Fotografia 3 3525

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 296