Agència Catalana de l'Aigua

Detall d'una depuradora (arxiu).

L'ACA impulsa la millora del sanejament de les aigües residuals d'Escaladei, a la Morera de Montsant

query_builder   9 novembre 2021 09:56

event_note Nota de premsa

L'ACA impulsa la millora del sanejament de les aigües residuals d'Escaladei, a la Morera de Montsant

  • S’ha posat a licitació la redacció del projecte constructiu, amb un import proper als 84.000 euros, i es poden presentar ofertes fins el 18 de novembre

 

  • Un cop s’hagi licitat i adjudicat el contracte, es disposarà d’un període de 7 mesos per a redactar el projecte

 

  • L’actuació està inclosa en el Pla Hidrològic de l’Ebre vigent (2015-2021) i el finançament de l’actuació estarà finançat íntegrament per l’Agència
Detall d'una depuradora (arxiu).
Detall d'una depuradora (arxiu).

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha posat a licitació el contracte per a redactar el projecte constructiu de la depuradora d’aigües residuals d’Escaladei, a la Morera de Montsant (Priorat). Amb un pressupost de licitació proper als 84.000 euros, es disposa fins el 18 de novembre per a presentar ofertes. Un cop s’hagi licitat i adjudicat el projecte, es disposarà d’un període de set mesos per a redactar-lo.

Actualment, Escaladei no disposa d’un sistema de sanejament en alta. El nucli té una xarxa de clavegueram en baixa, que recull les aigües residuals i les aboca a medi en un sol punt. Per tant, aquesta actuació, que està inclosa en el Pla Hidrològic de l'Ebre vigent (2015-2021), garantirà l’adequada recollida i tractament de les aigües residuals i contribuirà a la millora mediambiental de la comarca del Priorat.

El projecte haurà de preveure en detall les obres a projectar, tant en els aspectes tècnics, de disseny, econòmics, ambientals i administratius, de compliment de la normativa vigent que li sigui d’aplicació i dels específics que estipuli l’ACA. A més, en la redacció del projecte, que també definirà la ubicació de la planta, s’haurà de definir el possible traçat dels col·lectors i els possibles sistemes de tractament, s’implantarà la metodologia de Modelatge d’informació de la construcció (Building Information Modelling, BIM).

1  

Imatges

Foto 1. Detall d'una depuradora (arxiu).

Foto 1. Detall d'una depuradora (arxiu). 2516

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 180

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia