Servei Català de Trànsit

Presentació Balanç sinistralitat Terres de l'Ebre 2021

Ramon Lamiel: "A les Terres de l'Ebre hem tingut més accidents però menys greus"

query_builder   24 febrer 2022 14:39

event_note Nota de premsa

Ramon Lamiel: "A les Terres de l'Ebre hem tingut més accidents però menys greus"

Presentació Balanç sinistralitat de les Terres de l'Ebre 2021

El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, acompanyat del director dels Serveis Territorials d’Interior a les Terres de l’Ebre, Miquel Alonso i del sergent dels Mossos d’Esquadra Miquel Martínez, han presentat aquest dijous el balanç de sinistralitat de les Terres de l’Ebre del 2021.

Lamiel ha destacat que "a les Terres de l'Ebre hem tingut més accidents, però menys greus. Hi va haver 8 víctimes mortals en zona interurbana, 11 menys que el 2019, la majoria en vies de la xarxa viària secundària". El director de l’SCT també ha volgut donar un toc d’atenció, ja que aquest 2022 ha començat amb una alta sinistralitat a les carreteres catalanes. Finalment ha fet un repàs de la sinistralitat, sobretot a les Terres de l’Ebre, i ha tocat diversos punts d’actualitat que ara mateix preocupen a nivell local, però també en general a tota la xarxa viària catalana i ha apuntat tot un seguit d’iniciatives que des de l’SCT s’han posat i es posaran en marxa.

D’altra banda, el director dels Serveis Territorials d’Interior a les Terres de l’Ebre ha dit que “tenim el compromís de treballar per a una mobilitat segura i sostenible. La nostra prioritat és la protecció de les persones i dels col·lectius vulnerables i estar al costat de les víctimes”. Alonso també ha volgut remarcar que “des de l’SCT continuarem posant en marxa accions en l’àmbit d’educació i formació viària, així com col·laboracions amb el món local per aconseguir una pacificació del trànsit i una seguretat viària transversal”.

A l’acte també hi han assistit el cap del Servei Territorial de Trànsit a Tarragona, Albert Raül Esteban i la sotsdirectora general de Seguretat Viària, Anna Pintó.

(S’ADJUNTA EL DOSSIER DEL BALANÇ DE SINISTRALITAT DE LES TERRES DE L’EBRE DE 2021)

1  

Fitxers adjunts

DOSSIER DE PREMSA SINISTRALITAT TERRES DE L'EBRE 2021

DOSSIER DE PREMSA SINISTRALITAT TERRES DE L'EBRE 2021
PDF | 994