Territori

Masdenverge

Territori licita l'estudi d'alternatives de la variant de Masdenverge

query_builder   25 febrer 2022 14:51

event_note Nota de premsa

Territori licita l'estudi d'alternatives de la variant de Masdenverge

  • La via connectarà la T-344 i la T-350 i permetrà millorar la seguretat viària al nucli urbà

 

  • El Departament també analitzarà una connexió de la T-344 a Masdenverge amb l’autopista AP-7 per afavorir l’accessibilitat de la comarca
Masdenverge

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori ha licitat la redacció d’un estudi d’alternatives per a la construcció d’una variant a Masdenverge (Montsià) de la T-344 i la T-350 i per a la connexió de la T-344 amb l’autopista AP-7. Aquestes actuacions permetran, d’una banda, alleugerir de trànsit i millorar la seguretat viària l’interior de Masdenverge i, de l’altra, també proporcionar a aquest àmbit d’un accés a una via d’alta capacitat com l’AP-7. El director d’Infraestructures de Mobilitat, David Prat, ha explicat aquests projectes en el decurs d’una reunió que ha mantingut avui amb l’alcalde de Masdenverge, René Gonel.

 

A més de les actuacions dutes a terme en els últims anys pel Departament “per a compatibilitzar la travessera, que té un volum de trànsit relativament important, amb el municipi”, ha assenyalat Prat, “hem d’arribar a l’horitzó de tenir una variant”. Així mateix, ha valorat la millora que representa “una nova connexió del Montsià amb l’AP-7”.

 

La travessera de Masdenverge és la T-344, carretera de la xarxa comarcal de la Generalitat que presenta un trànsit de 6.400 vehicles diaris i més d’un 6% de pesants. Aquesta carretera enllaça amb la T-350, en sentit cap a Santa Bàrbara, també carretera de la xarxa comarcal que registra prop de 4.000 vehicles diaris, amb més d’un 5% de pesants.

 

Per a millorar la seguretat d’aquesta travessera, el Departament ha executat diverses millores de seguretat viària en els últims anys; les més recents, la instal·lació de tres semàfors amb polsador per a vianants i un semàfor limitador de la velocitat a l’entrada del nucli.

1  

Imatges

Fotografia

Fotografia 173

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 300

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia