Servei Català de Trànsit

Rdp

Ramon Lamiel: "Hi ha hagut una reducció del 45% en el nombre de víctimes mortals a la vegueria del Penedès"

query_builder   3 març 2022 13:37

event_note Nota de premsa

Ramon Lamiel: "Hi ha hagut una reducció del 45% en el nombre de víctimes mortals a la vegueria del Penedès"

El titular de Trànsit ha fet un repàs de la sinistralitat i ha tocat diversos punts d’actualitat que ara mateix preocupen tant a nivell local com general

El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, acompanyat del delegat territorial del Govern a la vegueria del Penedès, David Alquézar i del cap de l’Àrea Regional de Trànsit Metropolitana Sud, Marc Patxot han presentat aquest dijous, 3 de març, el balanç de sinistralitat de la vegueria del Penedès del 2021.

El director de l’SCT ha remarcat la disminució de la sinistralitat a la zona, afirmant que “hi ha hagut una reducció del 45% en el nombre de víctimes mortals a la vegueria del Penedès”, i ha puntualitzat que “set del total de víctimes mortals al Penedès s’han produït entre abril i agost, que coincideix amb una fase post onada pandèmica”. Lamiel també ha volgut destacar l’acumulació d’accidents mortals a l’Alt Penedès, un fet que “preocupa”.

Posteriorment ha volgut fer un toc d’atenció pel que fa als accidents cinegètics, ja que “hem detectat una acumulació d'accidents amb fauna, sobretot senglars, en aquests trams: N-340 Arboç, C32 Cunit, o AP-7 la Granada – Martorell”. I finalment ha fet un repàs de la sinistralitat i ha tocat diversos punts d’actualitat que ara mateix preocupen a nivell local, però també en general a tota la xarxa viària catalana i ha repassat tot un seguit d’iniciatives que des de l’SCT s’han posat i es posaran en marxa.

 

(S’ADJUNTA EL DOSSIER DEL BALANÇ DE SINISTRALITAT DE LA VEGUERIA DEL PENEDÈS DE 2021)

1  

Fitxers adjunts

Dossier Balanç Sinistralitat Penedès

Dossier Balanç Sinistralitat Penedès
PDF | 980

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia