Empresa i Treball

La fira e-Mobility Experience i el Catalunya RX congreguen més de 15.000 persones al Circuit de Barcelona-Catalunya

La fira e-Mobility Experience i el Catalunya RX congreguen més de 15.000 persones al Circuit de Barcelona-Catalunya

query_builder   31 octubre 2022 11:41

event_note Nota de premsa

La fira e-Mobility Experience i el Catalunya RX congreguen més de 15.000 persones al Circuit de Barcelona-Catalunya

  1. Èxit d’assistència en la primera acció concreta vinculada al nou pla estratègic del Circuit, que aposta per la sostenibilitat i la indústria
  2. El conseller Torrent referma l’objectiu de convertir la fira de mobilitat elèctrica en la “més important del sud d’Europa”

El cap de setmana centrat en la mobilitat elèctrica al Circuit de Barcelona-Catalunya ha culminat amb l’assistència de 15.137 persones. La celebració simultània de la fira e-Mobility Experience –amb les principals marques de vehicles elèctrics presents- i del Catalunya RX - la primera en la qual el Campionat del Món FIA de Rallycross completava una prova 100% elèctrica- ha estat la primera concreció del pla estratègic del Circuit presentat pel conseller d’Empresa i Treball Roger Torrent i Ramió el passat 17 d’octubre. Un pla que pretén que la infraestructura faci un salt endavant cap a la sostenibilitat mediambiental i econòmica i, a la vegada, que sigui tractora per a projectes industrials vinculats a la mobilitat verda.

Torrent ha celebrat “l’èxit” d’assistència a la primera edició de l’e-Mobility Experience, que reforça l’aposta, ha dit, per convertir-la en la fira de mobilitat elèctrica “més important del sud d’Europa”. El conseller i president del Circuit de Barcelona-Catalunya ha destacat que la infraestructura ha de ser un element primordial per “acompanyar i empènyer el sector de l’automoció en la transició cap a la mobilitat sostenible”.El Circuit esdevindrà una eina de dinamització de la indústria i de la innovació tecnològica a Catalunya”, ha conclòs.

L’e-Mobility Experience ha comptat amb la presència de les principals marques del sector dels vehicles elèctrics, com Tesla, Toyota, BTECH, CUPRA, Nissan, Renault, Silence i Lexus, entre d’altres. L’emplaçament de l’esdeveniment ha permès que, a més d’exposar els vehicles, els assistents poguessin provar-los al traçat del Circuit. En aquest sentit, s’hi han dut a terme més de 4.000 proves de vehicles durant la celebració de la fira, que ha hagut d'ampliar fins i tot els seus horaris per a donar cabuda a tota la demanda.

Segueix-nos a les xarxes

_________________________________________________________

Twitter @empresacat | Twitter @treballcat



4  

Imatges

Imatge de la primera edició de l'e-Mobility Experience

Imatge de la primera edició de l'e-Mobility Experience 731763

Imatge de la celebració de l'e-Mobility Experience

Imatge de la celebració de l'e-Mobility Experience 1092736

Imatge de l'e-Mobility Experience

Imatge de l'e-Mobility Experience 708877

Imatges de la fira

Imatges de la fira 888139

Mobilitat
Transició energètica
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia