Empresa i Treball

Treball i Formació ens locals

Empresa i Treball finança amb 60 milions d'euros ajuntaments i consells comarcals per afavorir l'ocupabilitat de les persones amb més dificultats d'accés al mercat laboral

query_builder   23 gener 2023 11:11

event_note Nota de premsa

Empresa i Treball finança amb 60 milions d'euros ajuntaments i consells comarcals per afavorir l'ocupabilitat de les persones amb més dificultats d'accés al mercat laboral

El programa Treball i Formació per a entitats locals preveu la contractació de 2.624 persones

El Departament d’Empresa i Treball, a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finança amb 60 milions d’euros ajuntaments i consells comarcals per a la contractació de persones amb més dificultats d’accés al mercat laboral. Aquest pressupost forma part del programa Treball i Formació per a entitats locals que inclou actuacions de contractació, formació i acompanyament i preveu facilitar l’accés al mercat de treball de 2.624 persones.

Les persones destinatàries d’aquests ajuts són les majors de 52 anys, destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania, persones aturades de llarga durada no perceptores de cap prestació per desocupació, dones en situació de vulnerabilitat i persones trans.

El SOC finançarà els contractes de treball de les persones beneficiàries per un període d’un any a jornada completa així com la formació i l’acompanyament a les persones contractades. La contractació la faran els ajuntaments i consells comarcals així com els seus organismes autònoms o entitats amb competència en matèria de polítiques actives d'ocupació, desenvolupament local i promoció de l'ocupació. El termini de presentació de les sol·licituds acaba el proper 16 de febrer.

El programa Treball i Formació per a entitats locals permet que les persones en situació d'atur adquireixen experiència laboral en un entorn real de treball, i obtinguin també la qualificació o les capacitats necessàries a través d’un pla de treball a mig termini orientat a la millora de l’ocupabilitat i el seu accés al mercat de treball.

1  

Fitxers adjunts

Comunicat de premsa

Comunicat de premsa
DOCX | 120766

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia