Empresa i Treball

Sedatex

Empresa i Treball concedeix un préstec de 3 milions d'euros a SEDATEX

query_builder   9 febrer 2023 18:36

event_note Nota de premsa

Empresa i Treball concedeix un préstec de 3 milions d'euros a SEDATEX

  1. La companyia és referent del sector tèxtil en el món de la moda i dels teixits tècnics

El Departament d’Empresa i Treball, a través de l’empresa Avançsa, ha tancat un acord amb SEDATEX per a la concessió d’un préstec ordinari garantit per import de tres milions d’euros a través de la línia de Reactivació Industrial.

Precisament aquesta tarda, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, el secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos i Maduell, i la directora general d’Avançsa, Clàudia Canals i Pérez, han visitat l’empresa tèxtil i s’han reunit amb els seus gestors i accionistes. Al finalitzar la reunió han visitat les instal·lacions de la companyia, com l’àrea de disseny, la fàbrica i la depuradora acabada de finalitzar.

El préstec d’Avançsa ha de contribuir a impulsar el pla de futur del grup basat en els pilars de la innovació, la sostenibilitat, l’eficiència i la resiliència que s’ha elaborat i aprovat per als propers tres anys.Les principals inversions de la companyia aniran encaminades a realitzar millores tecnològiques, tant per a la reducció dels costos en el consum energètic, ja sigui mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques, noves depuradores d’aigües, com per augmentar l’activitat mitjançant renovacions en el parc de maquinària canviat les rotatives per les digitals.

SEDATEX és una empresa familiar fundada l’any 1886 amb seu social a Olesa de Montserrat. Referent a Catalunya dins del sector tèxtil, està dedicada a la fabricació, transformació, distribució i comercialització de teixit de tota classe. SEDATEX té diversos centres de producció situats arreu del territori, com a les Massanes, Borges Blanques, Esparreguera i Rubí. Actualment ocupa una plantilla de més de 435 treballadors.

El seu pla de creixement per als propers exercicis, a més a més de les inversions assenyalades, contempla també nous objectius comercials basats en l'augment de clients, gràcies a la digitalització en el procés productiu fruit de les inversions en maquinaria d’última generació que permetran la producció de series mes curtes i poder atendre nous targets de mercat.

Així mateix, forma part del pla de creixement reforçar la seva vessant d’internacionalització posant el focus amb l’expansió en el mercat brasiler amb un soci local, per la qual cosa s’ha creat una estructura estable al país.

Amb aquest suport financer, Avançsa continua impulsant a l’ecosistema empresarial català, fomentant i desenvolupant el creixement i la consolidació d’empreses que aporten valor afegit i diferenciació.

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

Twitter@empresacat | @treballcat


Empresa
Reindustrialització
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia