President

sopar Mobile

President Aragonès: "El MWC serà de nou un gran èxit que ens permetrà innovar conjuntament per fer un món millor"

query_builder   27 febrer 2023 09:03

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "El MWC serà de nou un gran èxit que ens permetrà innovar conjuntament per fer un món millor"

  1. El cap de l’Executiu ha participat al sopar de benvinguda del Mobile World Congress 2023 que s’ha celebrat al MNAC
El president durant la seva intervenció. Autor: Arnau Carbonell{"name":"2023/02/26/21/49/a2b4c7b2-3de9-455a-980b-14a4d5f7063d.jpeg","author":"Arnau Carbonell","type":"0","location":"0","weight":87458}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha destacat aquest vespre en el sopar de benvinguda del Mobile World Congress que la nova edició que demà s’inaugura “serà de nou un gran èxit” que “permetrà engegar nous projectes, compartir noves idees i innovar conjuntament per fer un món millor”.

Aragonès ha remarcat que “avui Catalunya i Barcelona són la capital digital d’Europa”, amb centenars d’start-ups actives, i ha assegurat que tot el potencial tecnològic, digital i d’innovació ha de servir en última instància per “construir un món i un futur millors i més pròspers per a tothom”. També s’ha dirigit als inversors assegurant que Catalunya “és una llar per als seus projectes” i ha citat infraestructures claus com el Supercomputing Center o l’Institut de Ciències Fotòniques per a demostrar el potencial del país com a pool d’innovació.

Al sopar, que ha tingut lloc al Museu Nacional d’Art de Catalunya, també hi ha assistit els consellers d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i d’Educació, Josep González Cambray.

MWC
#MWC23
#AIMeetsPeople
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia