Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Presentació de la iniciativa

El Parc Natural del Delta de l'Ebre i els equipaments patrimonials del delta sumen esforços per millorar-ne la promoció

query_builder   28 febrer 2023 12:26

event_note Nota de premsa

El Parc Natural del Delta de l'Ebre i els equipaments patrimonials del delta sumen esforços per millorar-ne la promoció

El Parc i el Museu de les Terres de l’Ebre impulsen un passaport que permetrà als visitants del delta gaudir d’una sèrie d’avantatges als principals centres i equipaments patrimonials i culturals de la zona


Presentació de la iniciativa{"name":"2023/02/28/12/22/d5e9ad2a-7d1c-49dc-8c65-acb1cf5852b8.jpeg","author":"DACC","type":"0","location":"0","weight":85102}

El Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Museu de les Terres de l’Ebre, amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, impulsen la campanya de promoció “Visitant els equipaments patrimonials descobriràs el delta de l’Ebre”. Aquesta acció inclou tots els museus i centres d’interpretació de l’àmbit del delta.

A través d’aquesta iniciativa, els visitants del Delta disposaran d’una sèrie d’avantatges per gaudir dels centres i equipaments següents: la Torre de l’Ermita de l’Aldea (l’Aldea); el Museu de les Terres de l’Ebre (Amposta); la Casa de Fusta del Parc Natural del Delta de l’Ebre (Poblenou del Delta, Amposta); MónNatura Delta (Amposta); el Centre d’Interpretació de l’Arròs La Torra (Camarles); l’Ecomuseu del Parc Natural (Deltebre); Ebre Terra, Centre d’Inspiració Turística (Deltebre); el Molí de Rafelet (Deltebre); el Museu de la Mar de l’Ebre (la Ràpita), i el Centre d’Interpretació de les Barraques del Delta (Sant Jaume d’Enveja).

Tots els visitants d’aquests equipaments rebran un passaport per gaudir d’un seguit d’avantatges com ara descomptes en les entrades o visites personalitzades, entre d’altres. Així, a partir del primer segell de visita d’un equipament, disposaran del 50% de descompte a la resta d’equipaments (el 10% al MónNatura i el 25% al Molí de Rafelet) i a partir de 7 segells podran gaudir de visites personalitzades i exclusives als equipaments de conservació del Parc Natural del Delta de l’Ebre (Centre de Recuperació de Fauna Salvatge del Canal Vell i Centre Ictiològic) o del Museu de les Terres de l’Ebre.

D’altra banda, els visitants que aconsegueixin tots els segells participaran en el sorteig de dues places per assistir a la jornada anual d’anellament de flamencs que organitza el Parc Natural del Delta de l’Ebre i que es duu a terme una vegada a l’any a la Reserva Integral de la Punta de la Banya.

Aquesta campanya s’inscriu en les accions de desenvolupament de la Carta europea de turisme sostenible (CETS) del Parc Natural del Delta de l’Ebre i en el programa de Museu de Suport Territorial del Museu de les Terres de l’Ebre. Precisament, fa uns mesos el Parc va renovar per tercer cop la seva acreditació a la CETS.

2  

Imatges

Un moment de la presentació de la iniciativa

Un moment de la presentació de la iniciativa 89944

Díptic de la campanya

Díptic de la campanya 238754

Patrimoni
Acció climàtica
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia