Territori

Bus interurbà

Territori millora la connexió de l'Hospital Moisès Broggi amb una nova línia de bus

query_builder   29 març 2023 12:12

event_note Nota de premsa

Territori millora la connexió de l'Hospital Moisès Broggi amb una nova línia de bus

  1. Es tracta de la L59, que unirà Rubí, el Papiol, Molins de Rei i el centre hospitalari
  2. Entrarà en funcionament l’11 d’abril i oferirà 9 expedicions per sentit
  3. El Departament també incorpora noves expedicions a la línia L67, que enllaça Castellbisbal, el Papiol, Molins de Rei i Barcelona

El Departament de Territori posarà en marxa el pròxim 11 d’abril la nova línia d’autobús L59, que unirà Rubí, el Papiol i Molins de Rei amb l’Hospital Moisès Broggi, ubicat a Sant Joan Despí. El servei funcionarà de dilluns a divendres feiners i oferirà un total de 9 expedicions per sentit. La nova línia substituirà l’actual L4, que fa el trajecte entre Rubí, el Papiol i Molins de Rei amb tres expedicions per sentit en dies feiners, sense arribar a l’Hospital.

La L67, més directe

La posada en funcionament de la L59 també comportarà millores a la línia L67, que enllaça Castellbisbal, el Papiol, Molins de Rei i Barcelona. L’autobús deixarà d’aturar-se a l’Hospital Moisès Broggi durant els dies feiners, perquè ja ho farà la L59, i podrà oferir un trajecte més directe cap a Barcelona. El bus, en canvi, continuarà aturant-se a l’Hospital durant els caps de setmana i festius.

Noves expedicions

D’altra banda, i també a partir de l’11 d’abril, la L67 disposarà d’una nova expedició per sentit a primera hora del matí durant els dies feiners i d’una nova sortida per sentit els dissabtes, festius i feiners d’agost, arran de l’augment de la demanda detectat els darrers mesos. La línia també incorporarà dues noves parades al Papiol de Baix i al CAP de Molins de Rei. La L67 va transportar un total de 68.167 viatgers l’any 2022, un 45% més que l’any 2021 i un 18% que l’any 2019, abans de la pandèmia.

Tot plegat, són millores que el Departament de Territori ha decidit posar en marxa arran de les peticions dels ajuntaments del Papiol i Castellbisbal



Dimarts, 28 de març de 2023


3  

Fitxers adjunts

Nota de premsa en PDF 'Territori millora la connexió amb l¿Hospital Moisès Broggi amb una nova línia de bus'

Nota de premsa en PDF 'Territori millora la connexió amb l¿Hospital Moisès Broggi amb una nova línia de bus'
PDF | 246560

Horaris Línia L59

Horaris Línia L59
PDF | 501828

Horaris Línia L67

Horaris Línia L67
PDF | 640853

Transformació verda
Mobilitat
Transport públic
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia