1. Divendres passat van visitar els espais la delegada del Govern a Girona, el Secretari General de Drets Socials, el Director General de Patrimoni i el Vicealcalde i el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona
  2. La voluntat del Govern és donar resposta a una sol·licitud del consistori per atendre la petició de les entitats esportives de la ciutat de disposar de més equipaments


La Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General del Patrimoni del Departament d’Economia i Hisenda, està impulsant la constitució d’una concessió administrativa a favor de l’Ajuntament de Girona d’un camp de futbol, una pista poliesportiva i uns vestidors situats al complex esportiu conegut com a Puig d’en Roca. Amb la cessió d’aquestes instal·lacions, fins ara adscrites al departament de Drets Socials, el Govern català donarà resposta a una sol·licitud del consistori gironí per atendre la petició de les entitats esportives de la ciutat de disposar de més equipaments d’aquestes característiques i atendre així la demanda dels veïns i veïnes.

La voluntat de les dues administracions es va fer visible divendres passat amb la visita de l’espai per part de la delegada del Govern de la Generalitat, Laia Cañigueral; el Secretari General de Drets Socials, Oriol Amorós; el Director General de Patrimoni, Josep Maria Aguirre; i les directores dels serveis territorials d’Economia i Hisenda i Drets Socials. Per part del consistori gironí, van participar-hi el vicealcalde, Quim Ayats, i el regidor d’Educació, Infància i Esports, Àdam Bertran.

Les instal·lacions, situades dins la finca ubicada al carrer Antoni Varés i Martinell, número 44, formen part del complex de la residència Puig d’en Roca que està adscrit al Departament de Drets Socials.

Col·laboració entre administracions

L’operació s’emmarca en els principis de col·laboració i cooperació entre administracions, amb l’objectiu de garantir al mateix temps la màxima eficiència en la gestió del recursos i el patrimoni públic.

En aquest sentit, el Govern català ha tancat recentment la cessió d’altres dos immobles a l’Ajuntament gironí. El primer, ubicat a l’Avinguda de Sant Narcís, 59, són uns locals també assignats al departament d’Afers Socials que s’adequaran per convertir-los en Centre Obert de l’Àrea de Serveis Socials del consistori.

El segon són uns espais situats a les plantes 3a i 4a d’un immoble patrimonial –no adscrit a cap departament de la Generalitat- al carrer Ultònia 10-12, al barri de l’Eixample. La finalitat és destinar-los a oficines municipals.


1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 230125