Territori

Imatge virtual

Territori licita les obres de la nova estació d'autobusos d'Almacelles per un valor d'1,6 MEUR

query_builder   5 abril 2023 12:36

event_note Nota de premsa

Territori licita les obres de la nova estació d'autobusos d'Almacelles per un valor d'1,6 MEUR

Almacelles autobusos{"name":"2023/04/05/12/35/659376f6-03b8-489c-a639-507fbf09fbc7.jpg","author":"DTER","type":"0","location":"0","weight":93612}


  1. La nova estació s’ubicarà al carrer Joan Maragall i ocuparà una superfície de 1.700 m2
  2. Comptarà amb 4 andanes i un edifici de servei per a les persones usuàries

El Departament ha iniciat la licitació de les obres de la nova estació d’autobusos d’Almacelles, per un import d’1,6 MEUR. La nova estació substituirà una de les parades amb què el municipi compta al carrer Joan Maragall i s'emplaçarà a una parcel·la ubicada al mateix carrer, en una superfície de 1.700 m2. Aquesta actuació té com a objectiu millorar la prestació dels serveis d’autobús i la comoditat de les persones usuàries.


El servei de transport públic d’autobusos d’Almacelles cobreix la comunicació amb Lleida i els pobles propers, mitjançant tres línies. A més, el municipi és un punt de comunicació de mig recorregut per diverses línies que arriben a Barcelona, Osca i Saragossa.


La nova estació disposarà d’una platja de 4 andanes pel servei d’estacionament dels autobusos i accés dels passatgers i una àmplia vorera per al moviment i l'espera de les persones usuàries i s’habilitarà un edifici de servei per al passatge, de planta baixa. Gran part de l'espai estarà cobert amb una estructura metàl·lica per a donar confort i protecció a les persones usuàries.


L’obra s’emmarca en un conveni de col·laboració segons el qual la Generalitat impulsa, finança i executa les obres i l’Ajuntament cedeix el terreny necessari i serà l’encarregat de mantenir la instal·lació.  

1  

Imatges

Imatge virtual

Imatge virtual 93612

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 426434

Mobilitat
Infraestructures
Transport públic
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia