Territori

passarel·la C-12 Tortosa

Territori licita les obres per adaptar a persones amb mobilitat reduïda una passarel·la sobre la C-12 a Tortosa

query_builder   25 abril 2023 10:00

event_note Nota de premsa

Territori licita les obres per adaptar a persones amb mobilitat reduïda una passarel·la sobre la C-12 a Tortosa

passera Tortosa{"name":"2023/04/25/09/12/9469c7cc-53fb-4ea2-8bea-ecee59ab84ce.jpg","author":"DTER","type":"0","location":"0","weight":510299}


  1. El Departament impulsa els treballs per un import de prop de 425.000 euros
  2. L’obra consistirà en la instal·lació de dos ascensors i l’adequació de la vialitat de l’entorn

El Departament de Territori ha licitat les obres per adaptar una passarel·la per a vianants sobre la C-12 a Tortosa a persones amb mobilitat reduïda. Els treballs es liciten per un import de prop de 425.000 euros i un termini d’execució de quatre mesos. L’obra, que començarà la tardor vinent, consistirà principalment en la instal·lació de dos ascensors i l’adequació de la vialitat de l’entorn.


La passarel·la que s’adaptarà es troba ubicada a la carretera C-12 al seu pas pel nucli de Tortosa, que en aquest tram s’anomena avinguda de Marcel·lí Domingo. La passarel·la existent creua la carretera C-12 i comunica el pavelló municipal d’Esports i l’escola Ferreries. L’actuació té com a objectiu millorar la mobilitat en aquest entorn i afavorir la permeabilitat a una banda i altra de la carretera.


Els treballs comportaran l’execució de l’estructura necessària i la instal·lació d’un ascensor a cada vorera de la C-12 per accedir a la passarel·la, així com l’adequació de l’entorn de la passarel·la, amb tasques com l’ampliació de voreres i l’adequació dels accessos i la col·locació d’un paviment que afavoreixi l’encaminament de les persones amb mobilitat reduïda. Les obres es complementaran l’adequació de la senyalització vertical i horitzontal i l’enllumenat.

1  

Imatges

Fotografia

Fotografia 510299

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 464124

Mobilitat
Seguretat
Infraestructures
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia