Territori

Vidreres

Territori licita obres de millora de la seguretat viària a la C-63 a Vidreres per un import de 6 MEUR

query_builder   26 abril 2023 09:32

event_note Nota de premsa

Territori licita obres de millora de la seguretat viària a la C-63 a Vidreres per un import de 6 MEUR

Vidreres{"name":"2023/04/26/09/31/41dc3b49-0c2d-4f35-9c9a-39a0d08e30ff.jpg","author":"DTER","type":"0","location":"0","weight":228391}


  1. Els treballs consistiran en la construcció de diverses rotondes i passos a vianants i la implantació d’un separador de fluxo

El Departament de Territori ha licitat les obres per a millorar l’accessibilitat, pacificar el trànsit i reforçar la seguretat viària a la C-63 al seu pas per Vidreres, per un import de 6 MEUR. Aquesta actuació consistirà principalment en la construcció de diverses rotondes i passos per a vianants i la implantació d’un separador de fluxos en una carretera on hi ha nombrosos accessos a urbanitzacions i a diversos espais d’activitats.

El tram on s’actuarà té una longitud de 3,5 quilòmetres i s’hi preveuen tres noves rotondes, un carril central de gir i la implantació d’un separador central per a reforçar els sentits de la circulació i contribuir, així, a reduir el risc de patir un xoc frontal. Aquest separador consistirà en una zona zebrejada central, amb un doble ressalt i una línia de captafars per afavorir la visibilitat.

Pel que fa als accessos, es construiran noves rotondes d’accés a Terrafortuna, Puigventós –es tancarà la rotonda partida actual– i Aiguaviva Park (al quilòmetre 5,7). A més, es formarà un carril central de gir en la intersecció d’Aiguaviva Park situada al quilòmetre 6,7. En paral·lel, se suprimeixen els trams d’avançament i els girs a esquerres a la carretera. També es milloraran altres accessos que quedin amb girs a la dreta, per a facilitar la conducció.

D’altra banda, s’implantaran nous passos per a vianants a l’entorn dels giratoris de Terrafortuna i d’Aiguaviva Park i es millorarà el ferm, la senyalització horitzontal i vertical i les barreres de seguretat.

Millora a la C-63, a Lloret de Mar

També a la C-63, al terme de Lloret de Mar, el Departament ha finalitzat les obres per a millorar la seguretat viària a l’accés a la urbanització dels Pinars. Els treballs, amb un pressupost de prop de 600.000 euros, han consistit en la millora de la visibilitat i la construcció d’un carril central per a girs a l’esquerra. També es faciliten els canvis de sentit i les incorporacions i sortides a la dreta.  

1  

Imatges

Plànol

Plànol 228391

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 609431

Mobilitat
Seguretat
Infraestructures
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia