Territori

Territori millora la connexió amb bus dels centres sanitaris del Garraf i l'Alt Penedès

query_builder   27 abril 2023 16:35

event_note Nota de premsa

Territori millora la connexió amb bus dels centres sanitaris del Garraf i l'Alt Penedès

  1. A partir del 15 de maig, la línia que uneix Cunit amb Sant Pere de Ribes perllongarà el recorregut fins al Centre sociosanitari Ricard Fortuny i l’Hospital Comarcal de Vilafranca del Penedès, de manera que es permetrà enllaçar amb l’Hospital de Sant Antoni Abad de Vilanova i la Geltrú i l’Hospital Residència Sant Camil de Sant Pere de Ribes
  2. La modificació també suposarà una millora de la connectivitat entre el Garraf i l’Alt Penedès


El Departament de Territori ampliarà, a partir del 15 de maig, el recorregut de la línia d’autobús L1654 fins a Vilafranca del Penedès amb 4 noves parades que permetran la connexió amb el Centre sociosanitari Ricard Fortuny i l’Hospital Comarcal. El servei uneix actualment Cunit, Cubelles, Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes. Amb el perllongament, l’autobús seguirà el trajecte i s’aturarà al Carrer Carç de Sant Pere de Ribes i a l’Avinguda Garraf, el Carrer Santa Clara i l’Avinguda Pelegrina de Vilafranca del Penedès.

La línia mantindrà les 5 expedicions d’anada i tornada actuals, però els horaris es modificaran. Les noves sortides des de Cunit seran a les 7:00 h, 10:00 h. 13:00 h, 16:00 h i 19:00 h; i les sortides des de l’Avinguda Pelegrina de Vilafranca del Penedès, a l’Hospital Comarcal, seran a les 8:30 h, 11:30 h, 14:30 h, 17:30 h i 20:30 h.

El nou trajecte suposarà una millora de la connectivitat entre les comarques del Garraf i el Penedès. El nou recorregut enllaçarà l’Hospital de Sant Antoni Abad de Vilanova i la Geltrú, l’Hospital Residència Sant Camil de Sant Pere de Ribes, el Centre sociosanitari Ricard Fortuny de Vilafranca del Penedès i l’Hospital Comarcal de Vilafranca del Penedès.

El perllongament és una petició de la Taula de Mobilitat del Penedès, l’òrgan encarregat de gestionar i planificar les polítiques de mobilitat al territori, format pel propi Departament de Territori, ajuntaments i consells comarcals, a més d’altres administracions. La definició del trajecte i la millora dels horaris s’ha realitzat amb els consells comarcals del Garraf i l’Alt Penedès, el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf i el Servei Català de la Salut.2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa en PDF 'Territori millora la connexió amb bus dels centres sanitaris del Garraf i l'Alt Penedès'

Nota de premsa en PDF 'Territori millora la connexió amb bus dels centres sanitaris del Garraf i l'Alt Penedès'
PDF | 322928

Díptic del servei de Bus Cunit-Vilafranca del Penedès

Díptic del servei de Bus Cunit-Vilafranca del Penedès
PDF | 97732

Transformació verda
Mobilitat
Transport públic
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia