Polítiques Digitals

El director de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya lliura el premi al millor projecte empresarial en ciberseguretat

Secretaria de Telecomunicacions i Transformació Digital

La Generalitat premia l'empresa de ciberseguretat Build38 pel seu projecte de seguretat per a mòbils

query_builder   8 juny 2023 18:05

event_note Nota de premsa

Secretaria de Telecomunicacions i Transformació Digital

La Generalitat premia l'empresa de ciberseguretat Build38 pel seu projecte de seguretat per a mòbils

  1. El guardó l’atorga la Secretaria de Telecomunicacions i Transformació Digital, a través de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, conjuntament amb ACCIO i l’ENRICH Center
  2. L’empresa catalana gaudirà de tres mesos d’acompanyament en la seva internacionalització


El director de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Tomàs Roy, ha lliurat el premi al millor projecte empresarial al CEO de l’empresa de ciberseguretat catalana Build38, Christian Schläger i al CRO, Pedro Hernández, per la iniciativa que van presentar en l’acte Catalonia Reception, celebrat a Sant Francisco el 26 d’abril, en el marc del congrés de ciberseguretat RSA Conference.

Build38 és una de les quatre empreses i centres de recerca que han integrat la missió empresarial d’enguany a Silicon Valley i la RSA Conference de Sant Francisco, organitzada per la Secretaria de Telecomunicacions i Transformació Digital, a través de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, conjuntament amb ACCIO. Durant l’estada de les empreses catalanes als Estats Units, a més de visites i reunions amb multinacionals tecnològiques, també es va organitzar la jornada de networking Catalonia reception en què les empreses van exposar les seves propostes en ciberprotecció davant una audiència d’inversors, acceleradores, catalans residents a San Francisco que treballen en el sector TIC i figures clau de la ciberseguretat a Catalunya.

El guardó l’atorguen les mateixes entitats del Govern que van organitzar la missió empresarial a l’RSA i la xarxa americana de centres i hubs tecnològics ENRICH Center, i consisteix en un acompanyament gratuït de tres mesos per a la internacionalització de Build38, la seva expansió a Silicon Valley i l’accés a contactes destacats de l’ecosistema digital dels Estats Units.

Un jurat internacional especialitzat, que va assistir a l’acte a San Francisco, ha valorat la plataforma de seguretat mòbil que protegeix aplicacions mòbils i dades dels usuaris davant de la manipulació, la pirateria i el robatori de dades, de Built38 com la millor iniciativa de les que es van presentar a la Catalonia Reception. Build 38, a qui el jurat ha atorgat un total de 94 punts sobre 100, es disputava el premi amb A2 Secure que ha quedat segona, Bloock i la UPC. El jurat el conformen Antonia Elisa Soler, directora de l'oficina d'empreses tecnològiques d'Hilti North America; Edoardo Mainella, cofundador trilingüe de Google Itàlia; Giovanni Marcelo Martinez, assessor d'Innovació a Mind the Bridge; Porter Wong, mentor de l'Acadèmia d'Emprenedoria de la Universitat de Califòrnia i Shivakumar Mathapathi, investigador i professor adjunt a la Universitat de Califòrnia San Diego Extension, la Northeastern University i l'Ohlone College de Califòrnia.

Des de la Secretaria de Telecomunicacions i Transformació Digital s’impulsa una transformació digital al país que compti amb iniciatives que fomentin la col·laboració, i l’excel·lència i se situen les necessitats de les persones al centre de les accions. Iniciatives com el premi que s’ha lliurat avui, que clou les accions de la missió empresarial a San Francisco, són exemples de la col·laboració entre el sector públic i privat per a la consolidació i el creixement dels ecosistemes TIC i de ciberseguretat a Catalunya.

Treballem per a la millora constant del sector digital com assenyala l’informe del sector de l’economia digital a Catalunya que elabora ACCIO, el qual constata que Catalunya és la cinquena regió d’Europa Occidental en creació d’ocupació del sector TIC, la sisena en nombre de projectes tecnològics i la vuitena en inversió de capital. A més Catalunya i Barcelona, en particular, tenen una alta disponibilitat de talent digital, entre els quals destaca la ciberseguretat.

1  

Imatges

El director de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Tomàs Roy, lliura el premi al millor projecte empresarial en ciberseguretat

El director de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Tomàs Roy, lliura el premi al millor projecte empresarial en ciberseguretat 215764

Innovació
Digitalització
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia