1. Els treballs començaran durant aquest estiu i consistiran en la formació d’un vial segregat per a vianants i bicicletes al llarg del corredor de la GI-524 i en la millora d’un camí existent
  2. Es tracta de la continuació del tram entre Can Blanc i l’aparcament de Santa Margarida i compta amb un pressupost d’1,8 MEUR

El Departament de Territori ha adjudicat les obres de la via ciclista entre el nucli urbà d’Olot i la urbanització de Can Blanc, a Santa Pau, per un valor de prop d’1,8 MEUR. Els treballs començaran durant aquest estiu i consistiran en la construcció d’un vial segregat al llarg del corredor de la carretera GI-524 per a facilitar la mobilitat de vianants i bicicletes de manera ordenada i segura i en la millora d’un tram de camí ja existent.


El recorregut, de 3,2 quilòmetres, es pot dividir en dos trams:


  1. Tram urbà d’Olot: aquest tram, d’1,3 quilòmetres de longitud, està comprès entre l’avinguda de Sant Jordi i l’Escola Joan XXIII.

  1. Tram interurbà: Aquest tram, d’1,9 quilòmetres, està comprès entre l’Escola Joan XXIII i Can Blanc.


El tram que s’adjudica suposa la continuïtat del vial finalitzat l’any 2020 entre Can Blanc i l’àrea d’aparcament de Santa Margarida, al Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa. L’actuació, per tant, completarà l’itinerari entre el nucli urbà d’Olot i l’àmbit del Parc Natural a través d’una ruta segregada per a fer a peu i en bicicleta. L’obra té un termini d’execució de sis mesos.


1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 378847