Incasòl

Sector Plans de la Sala (Sallent)

L'INCASÒL facilita la instal·lació d'una empresa de planxisteria industrial a Sallent

query_builder   1 febrer 2024 15:26

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL facilita la instal·lació d'una empresa de planxisteria industrial a Sallent

  1. Planxisteria Industrial M. Vidal invertirà uns quatre milions d’euros en la seva nova planta i generarà uns 10 llocs de treball nous
  2. Amb aquesta operació, l’INCASÒL exhaureix els terrenys disponibles al sector Plans de la Sala


L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha venut a l’empresa Planxisteria Industrial M. Vidal, SL , una  parcel·la de 11.363,04 m2 del sector d’activitat econòmica Plans de la Sala, situat a Sallent (Bages). Amb aquesta operació, l’INCASÒL exhaureix els terrenys disponibles en el sector.​

L’INCASÒL era propietari indivís d’un 73% de la parcel.la 7 del sector Plans de la Sala adquirida per Planxisteria Industrial M. Vidal.

​​Planxisteria Industrial M. Vidal, SL (Vidaltech) conforma amb Mecanizados Gumer SLU (MecGumer) un grup empresarial especialitzat en treballs de planxisteria industrial, tall làser, plegat, soldadura, mecanitzats i muntatges. Amb una inversió prevista d'aproximadament quatre milions d'euros, destinarà els nous terrenys a la construcció d'una nau amb l’objectiu de captar nous projectes, ampliar el parc de maquinària i donar un servei més ampli i eficient al seus clients al poder unificar en el mateix espai les dues activitats. Té previst crear de 10 nous llocs de treball.

El sector els Plans de la Sala està situat al sud de Sallent. Es troba connectat amb la C-16 (Eix del Llobregat) i la C-25 (Eix Transversal), dos grans eixos de comunicació en carretera. Aquest sector ha donat impuls a l’activitat econòmica del Bages acollint empreses com Top Cable, Climesa, Holding Grupo MTA, Ferros Puig i Casa Mas,entre d’altres, i el centre de logística LOGIS Bages, un equipament de nou hectàrees i una única nau de 53.000 m2, que és propietat de CIMALSA.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 807112

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia