. La DIC va obrir una investigació després de tenir coneixement dels fets en què una dona va resultar ferida a la cama per l’impacte d’un tret

El passat 1 d’abril, els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement que hi havia una persona ferida d’arma de foc a Sant Adrià de Besòs. Diverses dotacions policials es van traslladar fins el lloc dels fets i van poder constatar que s’havien produït diversos trets i que una dona estava sent atesa en un centre mèdic com a conseqüència de les ferides produïdes en una cama.

A partir d’aquests fets, la DIC de la Regió Policial Metropolitana Nord va obrir una investigació per tal d’esclarir els fets i l’autoria d’aquests. Al lloc es van traslladar els investigadors i efectius de la Policia Científica que van realitzar una inspecció ocular de la zona on s’havien comès els trets.

Fruit de la investigació, la DIC va identificar una persona presumptament relacionada amb l’agressió i avui s’ha dut a terme un dispositiu policial per a detenir-la. Des de primera hora del matí, s’ha desplegat un ampli dispositiu policial amb agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Badalona i Sant Adrià del Besòs i del GEI que s’ha encarregat d’efectuar l’entrada al domicili on es trobava l’investigat. Els investigadors han detingut un home, de 24 anys, i l’han traslladat a dependències policials.

La investigació continua oberta.


Àrea de Comunicació

Sabadell, 10 d’abril 2024