1. Subratlla la necessitat de posar a disposició de les empreses sòl industrial i la innovació com a element clau per impulsar el creixement econòmic
  2. La consellera es reuneix amb agents econòmics i socials en el marc d’una visita al municipi de Vilanova i la Geltrú


La consellera Romero durant la visita a l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET)
La consellera Romero durant la visita a l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET)
{"name":"2024/10/11/14/15/993e881a-47b6-4485-b281-5922495023aa.jpg","author":"Departament d'Economia i Finances","type":"0","location":"0","weight":1734344}

La consellera d’Economia i Finances de la Generalitat, Alícia Romero, ha assegurat avui que un dels objectius del Govern és treballar amb els ens locals per fer front als reptes de futur de l’economia catalana. “Crec que la manera de fer avançar els país és escoltant, col·laborant i cooperant amb els ajuntaments”, ha dit en unes declaracions davant els mitjans de comunicació, en el marc d’una visita institucional a Vilanova i la Geltrú on s’ha trobat amb l’alcalde de la ciutat, Juan Luis Ruiz, i altres membres del consistori.

Segons ha explicat Romero, un dels temes que s’ha posat sobre la taula en la trobada d’avui ha estat la necessitat de disposar de sòl industrial per facilitar la implantació de nous projectes empresarials: “Si volem fixar persones en el territori, cal que hi puguin treballar i, això vol dir, que hi hagi més empreses i més indústria” i, en aquest sentit, “Vilanova sempre ha sigut molt puntera i una ciutat de referència al país” ha destacat. “Aquí heu de poder créixer i des del Govern us acompanyarem i ajudarem en tot el que sigui possible”, ha afirmat.

Per a la consellera, que també ha visitat i s’ha reunit amb els representants l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) de la mateixa ciutat, la innovació és un altre “element bàsic” per al creixement econòmic. Un creixement que, segons ha dit, passa per impulsar des de l’FP a la formació ocupacional fins arribar a la universitat: “Aquí hi ha universitat i aquesta és una joia que no podem deixar de banda”. 


Compromís del Govern amb l’hospital de Vilanova

Finalment, durant la seva intervenció la màxima responsable de les finances del Govern també ha destacat l’hospital de Vilanova com un “projecte importantíssim” per al municipi i la comarca, conjuntament amb tots els serveis sanitaris. És per això que ha manifestat la voluntat del Govern de revisar el pla funcional, que ja es va presentar l’any 2010, i iniciar la primera fase de definició del que ha de ser el nou hospital. “Farem tots els esforços perquè això vagi endavant”, ha assegurat.


1  

Imatges

La consellera Romero durant la visita a l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET)

La consellera Romero durant la visita a l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) 1734344

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 56032