La Generalitat de Catalunya ha adjudicat, a través de l’empresa pública GISA, diverses obres en matèria de transport públic, carreteres, i centres educatius i assistencials. En total, les adjudicacions suposen una inversió que supera els 61,5 MEUR.

En matèria de transport públic, la Generalitat ha adjudicat més de 11,5 MEUR per adaptar les estacions de Metro i de FGC a les persones amb mobilitat reduïda. Aquesta és una de les línies d’actuació prioritària del Govern.

L’execució en matèria de carreteres ascendeix fins a 13,9 MEUR ja que s’han adjudicat les obres d’una nova carretera que anirà de l’Eix Transversal fins a Olost així com millores al tram de Llagostera a Cassà de la Selva. Així mateix, s’ha adjudicat la redacció de l’estudi informatiu per a la construcció d’un pont entre Sant Jaume d’Enveja i Deltebre.

De les adjudicacions, també destaquen les obres en centres sanitaris, penitenciaris i educatius. Així, hi ha una inversió prevista de 7,4 MEUR per a la remodelació de diverses àrees de l’Hospital de la Vall d’Hebron i diverses obres de mesures de seguretat en centres penitenciaris. Pel que fa a l’ampliació i remodelació d’escoles i instituts, la inversió arriba als 25 MEUR. Cal esmentar en aquest sentit les inversions al CEIP Lluís Millet del Masnou, a l’IES Marianao de Sant Boi o al CEIP Mossèn Josep Arqués i a l’IES La Segarra a Cervera, entre d’altres.

D’altra banda, també s’han adjudicat les obres d’execució de la primera fase de construcció de la nova Ciutat Esportiva de Blanes per un import d’1,4 MEUR.

En la nota de premsa adjunta s’amplia la informació de les obres del DPTOP

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 263