El Govern ha adjudicat, a través de l'empresa pública GISA, diverses obres en transport públic i carreteres per un import total de 195,1 MEUR. D'entre aquestes, cal remarcar les obres dels túnels i de l'intercanviador amb Renfe corresponents al perllongament de la línia d'FGC a Terrassa, per un valor de 172,6 MEUR. Aquest projecte comptarà a més amb un Pla d'auscultació i control d'obres així com per a inspeccions prèvies als edificis, que també s'ha adjudicat per 6,2 MEUR. Pel que fa a la xarxa viària s'invertiran 3,8 MEUR en millores i condicionaments de carreteres. En sanitat, es construiran dos centres d'assistència primària per un valor de 5 MEUR. A més, s'han aprovat obres de millora de la seu del Departament d'Interior per un import de 7,5 MEUR.



El Consell d’Administració de GISA ha adjudicat avui les obres dels túnels i de l’intercanviador amb Renfe corresponents al perllongament de la línia d’FGC a Terrassa. Aquesta actuació dotarà a Terrassa d’una xarxa de metro, amb tres noves estacions en punts estratègics de la ciutat, i millorarà les seves connexions amb transport públic amb la comarca i l’àrea metropolitana. Aquesta actuació suposarà una inversió de 178,8 MEUR.

El Govern també ha assignat diverses actuacions en carreteres d’arreu del territori, entre les que destaquen el reforç del ferm de la carretera C-38 i condicionament de la travessera de Sant Pau de Segúries, a la comarca del Ripollès, per un import d’1,1 MEUR, la millora de la cruïlla de la C-31 en el tram d’Ullà i la Tallada d’Empordà, a la comarca del Baix Empordà, per un valor d’1 MEUR i l’eixamplament de la carretera T-204 en el tram de Montferri, a la comarca de l’Alt Camp, amb una inversió de 841.429 euros.

En matèria de sanitat, el Govern ha adjudicat avui els projectes per construir dos nous centres sanitaris per un import de 5 MEUR. Es tracta del Centre d’Assistència Primària de Cubelles (2,6 MEUR) i del Centre d’Assistència Primària d’Ulldecona (2,4 MEUR).

Per altra banda, també s’han adjudicat obres de millora en les instal·lacions de la seu del Departament d’Interior a Barcelona, que suposaran una inversió de 7,5 MEUR.

(En el document adjunt, s’amplia la informació de les obres del DPTOP)

1  

Fitxers adjunts

Adjudicacions GISA

Adjudicacions GISA
PDF | 913