El Govern ha adjudicat, a travès de l'empresa pública GISA, diverses obres i millores per un import total de 59 MEUR. D'entre aquestes, cal remarcar en matèria de carreteres les obres de condicionament i millora de la C-221 en el tram de la variant de Batea, per un import de 16,5 MEUR, i la construcció del nou enllaç d'accés al polígon industrial Urvasa entre Santa Perpètua de Mogoda i Palau Solità i Plegamans per un import de 7,7 MEUR. D'altra banda, s'han adjudicat arreu del territori obres per valor de 15,5 MEUR per a la construcció i millora de diversos centres educatius, així mateix de reformes i ampliació de dos centres per a la gent gran, per un import d'11 MEUR.

El Consell d’Administració de GISA ha aprovat una inversió de 29,7 MEUR per executar deu actuacions en carreteres d’arreu del territori, entre les que destaquen el condicionament i millora de la C-221 per 16,5 MEUR, la construcció del nou enllaç d’accés al polígon industrial Can Bernardes-Subirà (Urvasa) a la C-59 i el desdoblament d’un tram d’aquesta mateixa carretera, per un valor de 7,7 MEUR. Així com la millora dels accessos al polígon de Tosses a Amposta, al Montsià, per un valor d’1,6 MEUR. Les obres del drenatge en el tram comprès entre Llers i Albanyà a les Comarques gironines per 1,6 MEUR, i la millora de l’accés a la C-17 a Mollet del Vallès per 1,2 MEUR.

En matèria d’educació, destaquen les adjudicacions de les obres de dos nous centres, el CEIP Gavà (3,2 MEUR) i l’IES Joan Amigó i Callau, a l’Espluga de Francolí (3 MEUR). També es preveuen obres de remodelació i millora en centres educatius per un import total de 9,3 MEUR. Així mateix, el consell ha adjudicat l’ampliació de la residència de gent gran Ramón Berenguer, a Santa Coloma de Gramenet (9 MEUR) i la reforma del casal de gent gran Creu Alta de Sabadell (2 MEUR). Finalment, s’ha adjudicat la construcció d’una pista d’atletisme del Centre de Tecnificació a Lleida (1,3 MEUR), així com l’ampliació i la reforma del parc de bombers de Pineda de Mar (1,3 MEUR).

En el document adjunt, s’amplia la informació de les obres del DPTOP

1  

Fitxers adjunts

Adjudicacions GISA

Adjudicacions GISA
PDF | 766