El Govern ha adjudicat avui, per mitjà de l’empresa pública GISA, diverses obres per un import total de 92 MEUR en matèria de carreteres (35,7 MEUR) i per a la construcció i millora de centres educatius (46 MEUR), vinculats als cossos de Bombers i Mossos d’Esquadra (8 MEUR) i sanitaris (2 MEUR).

Pel que fa a carreteres, s’han adjudicat les obres de millora de la C-17 al seu pas per Montcada i Reixac que inclouen el soterrament de la via en un tram de 800 metres i la formació d’un nou enllaç amb l’N-150. Així mateix, s’han adjudicat diverses obres de millora i de correcció de l’impacte ambiental a diverses carreteres de la demarcació de Girona.

Pel que fa als centres educatius, s’han adjudicat les obres per a la construcció de nous centres com ara el CEIP de Peralada o el CEIP Nadal de Sant Feliu de Llobregat. Així mateix, s’han millorat i ampliat les instal·lacions de centre com l’IES de Baix Empordà de Palafrugell, l’IES Samuel Gili i Gaya de Lleida, el CEIP Talaià de Girona, el CEIP Riu d’Or de Santpedor, el CEIP Sant Jeroni de Sant Pere de Riudebitlles, l’IES Castellbisbal d’aquest municipi, l’IES Matadepera i l’IES Ramon Casas i Carbó de Palau-Solità i Plegamans, entre altres. D’altra banda també es preveu la construcció de la Llar d’Infants Cascavell a Barcelona.

En matèria de centres vinculats al Departament d’Interior, s’han adjudicat les obres de construcció del nou parc de Bombers de Mataró, l’ampliació de l’Escola de Bombers i Seguretat Civil de Catalunya a Mollet del Vallès i la rehabilitació de l’edifici annex a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Sant Feliu de Llobregat.

D’altra banda, s’han adjudicat les obres de reforma de la unitat d’hospitalització d’una planta de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

* Informació de les obres del DPTOP a la nota adjunta

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 1572