Territori

La Generalitat adjudica obres en matèria de carreteres i per a la construcció i millora de centres educatius i assistencials per un import de 92 MEUR

query_builder   27 abril 2006 17:32

event_note Nota de premsa

La Generalitat adjudica obres en matèria de carreteres i per a la construcció i millora de centres educatius i assistencials per un import de 92 MEUR

El Govern ha adjudicat avui, per mitjà de l’empresa pública GISA, diverses obres per un import total de 92 MEUR en matèria de carreteres (35,7 MEUR) i per a la construcció i millora de centres educatius (46 MEUR), vinculats als cossos de Bombers i Mossos d’Esquadra (8 MEUR) i sanitaris (2 MEUR).

Pel que fa a carreteres, s’han adjudicat les obres de millora de la C-17 al seu pas per Montcada i Reixac que inclouen el soterrament de la via en un tram de 800 metres i la formació d’un nou enllaç amb l’N-150. Així mateix, s’han adjudicat diverses obres de millora i de correcció de l’impacte ambiental a diverses carreteres de la demarcació de Girona.

Pel que fa als centres educatius, s’han adjudicat les obres per a la construcció de nous centres com ara el CEIP de Peralada o el CEIP Nadal de Sant Feliu de Llobregat. Així mateix, s’han millorat i ampliat les instal·lacions de centre com l’IES de Baix Empordà de Palafrugell, l’IES Samuel Gili i Gaya de Lleida, el CEIP Talaià de Girona, el CEIP Riu d’Or de Santpedor, el CEIP Sant Jeroni de Sant Pere de Riudebitlles, l’IES Castellbisbal d’aquest municipi, l’IES Matadepera i l’IES Ramon Casas i Carbó de Palau-Solità i Plegamans, entre altres. D’altra banda també es preveu la construcció de la Llar d’Infants Cascavell a Barcelona.

En matèria de centres vinculats al Departament d’Interior, s’han adjudicat les obres de construcció del nou parc de Bombers de Mataró, l’ampliació de l’Escola de Bombers i Seguretat Civil de Catalunya a Mollet del Vallès i la rehabilitació de l’edifici annex a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Sant Feliu de Llobregat.

D’altra banda, s’han adjudicat les obres de reforma de la unitat d’hospitalització d’una planta de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

* Informació de les obres del DPTOP a la nota adjunta

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 1572

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia