El Govern ha adjudicat, per mitjà de l'empresa pública GISA, diverses obres per un import total de 50 MEUR. D'entre aquestes, cal remarcar la inversió de 18 MEUR en matèria de transport en la qual destaca la construcció del túnel del Roc del Dui del cremallera de Núria d'FGC. També és rellevant la inversió d'1,3 MEUR per a l'ampliació del pont de la C-31 a Torroella de Montgrí. D'altra banda, s'han adjudicat obres per valor de 12 MEUR per a la construcció i la millora de diversos centres educatius.

El Consell d’Administració de GISA ha aprovat una inversió de 18 MEUR en matèria de transports, que inclou el nou túnel del Roc del Dui, en la línia del cremallera de Núria d’FGC, així com la remodelació de l’estació d’autobusos d’Olot i obres de senyalització per als futurs apartadors de la línia Martorell-Igualada d’FGC, que formen part dels treballs per al seu desdoblament. Així mateix, s’invertiran 1,3 MEUR en l’ampliació de voreres del pont de la C-31 a Torroella de Montgrí, per tal de facilitar el trànsit de ciclistes i vianants.

D’altra banda, GISA ha adjudicat obres de nova construcció i reforma a diverses escoles i instituts del país que suposaran una forta inversió. Així, s’han adjudicat les obres per a la construcció de nous centres com ara el CEIP Nou de Celrà (3,4 MEUR); el CEIP Salvador Espriu de Roda de Barà (3,2 MEUR) i el CEIP Nou d’Igualada (3,6 MEUR). A més, aprofitant les vacances estivals, es preveuen diverses obres menors de remodelació, adequació i millora a centres educatius per un import total d’1,8 MEUR.

Així mateix, s’han adjudicat obres en equipaments sanitaris per un import de 9,9 MEUR. El pressupost inclou els nous CAP de Sant Vicenç dels Horts 3 MEUR i de Barberà del Vallès (1,9 MEUR) i la reforma integral del CAP del districte de Sant Martí de Barcelona (4,9 MEUR). Pel que fa a equipaments socials, GISA ha adjudicat la construcció de la nova residència i centre de dia per a disminuïts psíquics de Terrassa Ponent (4 MEUR, del casal per a gent gran i ludoteca de Terrassa-Sant Pere Nord (2 MEUR), i del casal cívic Camp Clar de Tarragona (1,6 MEUR). Finalment, s’han adjudicat també les obres de reforma i ampliació del parc de bombers del Prat de Llobregat, per un import de 845.000 euros.

En el document adjunt, es detallen les actuacions del DPTOP

1  

Fitxers adjunts

actuacions PTOP

actuacions PTOP
PDF | 606