El secretari de Joventut visita el Ripollès i la Cerdanya

En la seva estada visitarà l'alberg Ruta del ferro a Sant Joan de les Abadesses


El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, acompanyat de l'alcaldessa de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès), Elisabet Regué, i de la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Mireia Mata, visitarà l'alberg Ruta del ferro, de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanasacat), el dimarts 3 d'abril. Després de la visita hi haurà atenció als mitjans.

L'alberg Ruta del ferro de Sant Joan de les Abadesses està situat al peu de la via verda de la Ruta del ferro i del carbó, entre Ripoll i les mines d'Ogassa, a l'antiga estació de mercaderies del ferrocarril. Inaugurat el març de 2006, aquest equipament es troba en un edifici singular transformat i adaptat per poder allotjar 42 alberguistes.

Pel matí, el secretari de Joventut també visitarà Vallfogona de Ripollès (Ripollès), on es reunirà amb l'alcaldessa, Maria Carme Freixa.

Per la tarda, Eugeni Villalbí es desplaçarà fins a Ripoll (Ripollès), on acompanyat de l'alcaldessa, Teresa Jordà, visitarà els equipaments de joventut del municipi. Més tard, es reunirà amb la vicepresidenta del Consell Comarcal del Ripollès, Josefina del Pozo.

El secretari de Joventut acabarà la seva visita a Puigcerdà (Cerdanya), on acompanyat de l'alcalde del municipi, Joan Planella, recorrerà les obres del futur equipament situat a la Plaça dels Reis de Mallorca.

2 d'abril de 2007

1  

Fitxers adjunts

El secretari de Joventut visita el Ripollès i la Cerdanya

El secretari de Joventut visita el Ripollès i la Cerdanya
DOC | 137