El secretari de Joventut presenta a Granollers els resultats d'un treball de recerca sobre la participació dels estudiants als centres de secundària

El treball, elaborat per la Fundació Pere Tarrés, ha estat promogut per diferents departaments de la Generalitat, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i el Consell de la Joventut de Barcelona


El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, acompanyat del president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), Toni Reig, i de la vicepresidenta del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), Marta Cots, presentarà els resultats de la "Recerca-acció sobre participació juvenil als centres educatius de secundària de Catalunya", elaborada per l'àmbit de Projectes Socials de la Fundació Pere Tarrés-Universitat Ramon Llull. L'acte tindrà lloc el dimecres 21 de març, a les 18 hores, al Centre de Cultura Popular i Tradicional La Troca de Granollers (Vallès Oriental).

L'objectiu de la recerca és conèixer quina és la realitat de la participació de la comunitat educativa en els centres de secundària catalans i elaborar propostes per millorar-la. Per dur a terme l'estudi s'han enquestat més de 1.000 alumnes i més de 700 professors de centres de secundària públics i privats de Catalunya.

La recerca està impulsada per un grup de treball integrat per la Generalitat, a través del Departament de Relacions Institucionals i Participació, el Departament d'Educació i la Secretaria de Joventut del Departament d'Acció Social i Ciutadania, més el CNJC i el CJB.

20 març de 2007

1  

Fitxers adjunts

Presentació de resultats de la "Recerca-acció sobre participació juvenil als centres educatius de secundària de Catalunya"

Presentació de resultats de la "Recerca-acció sobre participació juvenil als centres educatius de secundària de Catalunya"
DOC | 42