· El Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) convida les empreses que van participar en els diàlegs competitius d’aquests dos àmbits a presentar les seves ofertes abans del 13 de juliol
 
· El contracte per a l’aprovisionament i manteniment d’aplicacions de la Generalitat de Catalunya consta d’11 lots amb un pressupost màxim de licitació de 427 milions d’euros per sis anys
 
· El contracte per a l’aprovisionament del lloc de treball i suport a l’usuari consta de 4 lots i té un pressupost màxim de licitació de 564 milions d’euros per vuit anys
 
 
El Centre de Telecomunicacions  i Tecnologies de la Informació (CTTI),  com a  organisme encarregat de la contractació centralitzada, la gestió i el subministrament de solucions TIC de tota la Generalitat de Catalunya, ha enviat a les empreses que van participar en els diàlegs competitius corresponents  a l’aprovisionament i manteniment d’aplicacions i aprovisionament del lloc de treball i suport a l’usuari del nou model TIC els plecs de les solucions finals aprovades per a cadascun d’aquests dos diàlegs.
 
Ara, les empreses que estiguin interessades a presenta oferta, d’acord amb tots els requisits administratius i tècnics que s’especifiquen en els plecs, caldrà que ho facin abans del 13 de juliol  i, en cas que vulguin constituir-se en unions temporals d’empreses (UTE) per presentar oferta, hauran de comunicar-ho per escrit al CTTI abans de demà, 28 de juny. L’obertura pública dels sobres amb les ofertes tindrà lloc el dia 16 de juliol.
 
El contracte de col·laboració entre el sector públic i el sector privat per a l’aprovisionament i manteniment d’aplicacions de la Generalitat de Catalunya, tal com s’ha anomenat a la solució final acordada per a aquest àmbit, es divideix en 11 lots, amb un pressupost màxim de licitació de 427,06 milions d’euros, un pressupost anual màxim de licitació de 71,18 milions d’euros i un valor estimat del contracte, amb una durada de sis anys, de 581,39 milions d’euros. Aquests imports representen un 25% d’estalvi respecte els costos pel mateix concepte del 2010.
 
El contracte de col·laboració entre el sector públic i el sector privat per a l’aprovisionament del lloc de treball i suport a l’usuari de la Generalitat de Catalunya, tal com s’ha anomenat a la solució final acordada per a aquest àmbit, es divideix en 4 lots, amb un pressupost màxim de licitació de 564,21 milions d’euros, un pressupost anual màxim de licitació de 70,53 milions d’euros i un valor estimat del contracte, amb una durada de vuit anys, de 921,32 milions d’euros. Aquests imports representen un 35% d’estalvi respecte els costos pel mateix concepte del 2010.
 
L’enviament d’aquests primers plecs respon a l’encàrrec que el Consell Executiu va aprovar per acord de Govern el passat 19 de juny. Properament s’enviaran els plecs corresponents a les solucions finals per als CPDs (Centres de Processament de Dades) i Telecomunicacions i connectivitat.
 
Més informació sobre el nou model TIC:
 
· Nota de premsa del 27 d’octubre de 2011
· Nota de premsa de l’1 de desembre de 2011
· Nota de premsa del 2 de gener de 2012
· Nota de premsa del 23 de gener de 2012
· Nota de premsa del 7 de maig de 2012
· Nota de premsa del 19 de juny de 2012