Territori

Presentació

Millora de les connexions en transport públic per carretera entre Viladecavalls i Terrassa

query_builder   17 març 2021 15:38

event_note Nota de premsa

Millora de les connexions en transport públic per carretera entre Viladecavalls i Terrassa

  • A partir del 22 de març es posa en marxa un canvi de recorregut de la línia M6, amb més parades i servei els caps de setmana, i una nova llançadora
Imatge presentació

El director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, ha presentat les millores en els serveis de transport públic entre Viladecavalls i Terrassa que entraran en funcionament el proper 22 de març. L’acte ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer; la directora dels SSTT de Barcelona, Mercè Santmartí; i la gerent de l’empresa operadora Transports Generals d’Olesa (TGO), Carme Pros.

 

Aquestes millores suposen, d’una banda, l’entrada en funcionament d’un nova línia llançadora entre Viladecavalls i Terrassa, l’M6A, que no existia i que en 10 minuts comunicarà les dues poblacions, passant per la Plaça de la Vila i l’IES de Viladecavalls, i connectant-los amb l’Estació d’FGC Rambla de Terrassa. D’altra banda, l’altra millora és que la línia M6 que ja existia i que comunica també Viladecavalls amb Terrassa oferirà una cobertura de parades i de dies més ample. Així, aquesta línia ara funcionarà els dissabtes, diumenges i festius de tot l’any, i, a més, canviarà de recorregut en el sentit Viladecavalls-Terrassa, incorporant més parades per tal de donar més cobertura al municipi.

 

Saldoni ha volgut remarcar “la importància de la incorporació d’un nou servei de llançadora diàriament que possibilita la multimodalitat amb els Ferrocarrils però també és bàsic oferir a la ciutadania l’opció de moure’s en transport públic sostenible els cap de setmana, fent que la mobilitat no tant laboral també deixi la menor petjada possible”.

Recorregut llançadora
Recorregut llançadora
Recorregut llançadora M6A
Canvis de recorregut M6
Recorregut M6
Recorregut M6

3  

Fitxers adjunts

Fulletó M6

Fulletó M6
PDF | 381

Fulletó M6A

Fulletó M6A
PDF | 476

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 2098

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia