1. El recull DES DE [DINS] oferirà quinzenalment informació en profunditat sobre un tema d’interès per a la ciutadania
  2. El primer número, disponible des d’aquesta tarda, inclou un vídeo del director de l’Agència Catalana d’Aigua, Samuel Reyes; les accions del Govern per combatre la sequera i consells per estalviar aigua, entre d’altres


El Govern estrena avui el nou butlletí DES DE [DINS], que cada quinze dies estarà dedicat a una qüestió rellevant per a la ciutadania. El primer número s’ha enviat aquesta tarda i ofereix informació en profunditat sobre la sequera, just després que els municipis que s’abasteixen dels embassaments del Ter i el Llobregat hagin entrat en la fase d’emergència.

Alguns dels continguts que hi poden trobar els subscriptors són una entrevista al director de l’Agència Catalana de l’Aigua i un recull detallat de les mesures que ha pres el Govern per garantir el subministrament d’aigua. També poden calcular quina és la seva petjada hídrica, conèixer quin és el full de ruta de la Generalitat per no dependre de la pluja en el futur i revisar mites i falses creences sobre la sequera. Tot, amb l’objectiu que es puguin informar de primera mà d’un dels temes que més preocupació genera als catalans.

El recull monogràfic DES DE [DINS] permet abordar amb profunditat i sense la urgència de l’actualitat més immediata les qüestions transcendentals per al país. Així, els pròxims números tractaran temes com l’emergència lingüística, el traspàs de Rodalies o la reforma del sistema de finançament.

D’altra banda, amb el butlletí es posen a l’abast de la ciutadania informacions i recursos diversos sobre un tema que normalment es troben repartits en diferents llocs. Ara, els usuaris els podran consultar amb un sol cop d’ull i, a més, tindran accés a continguts exclusius creats específicament per a cada butlletí.

Aquest nou producte informatiu s’elabora i es gestiona des de la Direcció General de Comunicació del Govern del Departament de la Presidència. Complementa les diferents eines de què disposa la ciutadania per estar al dia de l’actualitat del Govern de la Generalitat de Catalunya, com el web govern.cat i gencat.cat, les xarxes socials del Govern i les de la Generalitat, el butlletí setmanal DestaCAT i els enviaments diaris del butlletí de Notes de premsa i el de l’Agenda del Govern.

Els ciutadans que vulguin rebre el butlletí s’hi poden subscriure des de l’enllaç https://gen.cat/altadesdedins