1. Avui comencen els treballs a la sala de radiologia que duraran aproximadament sis setmanes
  2. Durant aquest temps, el Centre Sanitari ha arribat a un acord amb el SEM, Sant Joan de Déu i ICS Catalunya Central per cobrir les necessitats del servei
Salut inverteix més de 270.000 euros per renovar el servei de radiologia del Centre Sanitari del Solsonès.{"name":"2024/08/19/11/00/c1b33f8e-d97f-4fdc-a0da-ed1f685df5d5.jpeg","author":"Departament de Salut","type":"0","location":"0","weight":"290278"}

El Centre Sanitari del Solsonès acull des d’avui les obres de renovació de la seva sala de radiologia. Els treballs es duen a terme gràcies a una inversió del Departament de Salut de 272.008,41 euros, dels fons MINAP (Pla de Millora d’Infraestructures d’Atenció Primària). La renovació inclou la instal·lació d'un nou aparell de raigs X i un ortopantomògraf modern, dissenyats per oferir imatges de major qualitat per al diagnòstic de fractures i altres afeccions. A més de la substitució dels aparells, es duran a terme obres de millora i condicionament de la sala, amb l'objectiu de crear un espai més funcional i diàfan per als pacients i professionals sanitaris.

Aquesta actuació, amb una durada estimada de sis setmanes, permetrà equipar el centre amb tecnologia d'última generació per a la realització de radiografies i ortopantomografies. La renovació de la sala de raigs X obligarà, durant el període d'obres i substitució dels aparells, a derivar els pacients que requereixin una placa a un altre centre. Per això, el Centre Sanitari del Solsonès ha arribat a un acord amb el SEM, Sant Joan de Déu de Manresa i ICS Catalunya Central.

Un cop completades les obres, el Centre Sanitari del Solsonès comptarà amb una sala de radiologia completament renovada, fet que permetrà millorar la qualitat del servei i augmentar-ne l'eficiència en l'atenció als pacients.